Showgirl
Showgirl
  6 sierpnia 2018 (pierwszy post)

Wchodząc w profil osoby ,która dała głos na tak nie mam możliwości oddania zwrotnej decyzji mimo aktywnej gwiazdy. Dlaczego tak jest ?

BujajacaWoblokachh
Reputacja: -10 | BluzgometrTM: 12
BujajacaWoblokachh
  6 sierpnia 2018
Konto usunięte
Konto usunięte: Wchodząc w profil osoby ,która dała głos na tak nie mam możliwości oddania zwrotnej decyzji mimo aktywnej gwiazdy. Dlaczego tak jest ?

Witam,

czy uzytkownik, na którego pragniesz oddac glos ma fotke na profilu?W przypadku braku zdjecia, na profilu nie ma mozliwosci zaglosowania na niego.

Zas otrzymany od konta bez zdjec glos swiadczy o tym, iz w chwili oddawania glosu, uzytkownik mial fotke na swoim koncie i dopiero pozniej zostala ona przez niego usunieta, lub zrobil to moderator (jesli byla nieregulaminowa).
Nie mam czasu nienawidzić ludzi, którzy mnie nienawidzą,
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
Showgirl
Showgirl
  6 sierpnia 2018

Oczywiście ,że mają zdjęcia .

Showgirl
Showgirl
  6 sierpnia 2018

Wchodzę w oddane głosy na tak i na dany profil i nie mam ani serca ani znaku ,, x ,,

BujajacaWoblokachh
Reputacja: -10 | BluzgometrTM: 12
BujajacaWoblokachh
  6 sierpnia 2018
Konto usunięte
Konto usunięte: Wchodzę w oddane głosy na tak i na dany profil i nie mam ani serca ani znaku ,, x ,,

Aby oddac glos trzeba wejsc na profil osoby, ktora chce sie ocenic. Z pozycji zakladki 'Tak-nie' nie da sie tego zrobic :)
Nie mam czasu nienawidzić ludzi, którzy mnie nienawidzą,
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
Showgirl
Showgirl
  6 sierpnia 2018

Przecież zawsze tak robiłam . Wchodziłam w oddane głosy i na profil osoby i była możliwość zawsze od dzisiaj takiej nie mam.

Showgirl
Showgirl
  6 sierpnia 2018

Już doszłam dlaczego nie mogłam. Miałam ustawione przeglądanie profilu kobiecych dlatego brak możliwości głosowania .

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.