Co to oznacza?
lista tematów
Co oznacza to, że jestem u kogoś w znajomych i mam takie serduszko?
Konto usunięte: No właśnie nie do końca, bo inne dziewczyny też mają mnie w znajomych i też oboje sobie daliśmy serduszka a nie ma takiego czegoś.
Gdy po prostu dajesz decyzje Tak/Nie to wyskakuje wam komunikat - ''Buuum! Oboje powiedzieliście sobie "tak"! '' w prywatnych wiadomosciach.
Znaczek o ktorym mowa wyskakuje gdy komus ze swoich znajomych zaproponujesz polaczenie w pare i ta osoba to zaakceptuje.
Miałem zły dzień. Tydzień. Miesiąc. Rok. Życie. Cholera jasna.
Konto usunięte: No właśnie nie do końca, bo inne dziewczyny też mają mnie w znajomych i też oboje sobie daliśmy serduszka a nie ma takiego czegoś.
W przypadku gdy jesteś połączony z kimś w parę na fotce i wasze awatary są wyróżnione takim statusem w zakładce znajomi, to nie możesz już się połączyć z kimś innym, opcja łączenie w parę znika u innych Twoich znajomych.
Łączenie w wieloma jakiś czas temu była dostępna, można było się łączyć z wieloma osobami, raczej to był błąd nie celowo, czasem możesz trafić na takie profile co mają więcej widocznych tych połączeń.
Wszystko opisane wyżej nie ma żadnego związku z zabawą Tak - Nie i nie ma też żadnego wpływu. Opcja łączenia w pary pojawia się tylko w zakładce Znajomi.
"Dzisiaj grubas nie wie, czy ciepło czy zimno, a jutro pójdzie do urny głosować, i nie dziw się pan, że pojutrze obudzisz się pan w trzeciej rzeszy"