O co tu chodzi ze wybieram przecież region lubelskiego a i tak wyswietlaja mi sie osoby z calej polski torych nie potrzebuję przegladac mozecie cos wyjasnic bo to bez sensu
lista tematów
Problem z lokalizacją
Gdy chcialbym tylko móc wyszukac kobiet z lubelskiego . ale tak samo powinno byc w zakładce z sercem a nie ma mozliwosci wyboru regionu . w preferencjach moge wybrac lubelskie a co z moją lokalizacja jezeli chcialbym aby bylo tylko moasto lublin nie ma tego kiedys fotka byla duzo lepszym portalem niz jest teraz
Konto usunięte: O co tu chodzi ze wybieram przecież region lubelskiego a i tak wyswietlaja mi sie osoby z calej polski torych nie potrzebuję przegladac mozecie cos wyjasnic bo to bez sensu
Ten system co teraz jest, jest najlepszy, można wpisać sobie parę miejscowości na profilu i system z dalszej odległości może zaproponować i wyniki proponowanych tak szybko się nie wyczerpią, jak by to było według twardo ustawianych zakresów.
Blisko mnie - lokalizacje na profilu ustawione
Wyszukiwarka - do wyboru: kraj, województwo, miasto, odległości
Filtr wieku i płci tak samo jest w wersji RWD, znajduję się w ustawieniach konta.
Teraz aktualnie ten system jest najlepszy, dopracowali, wystarczy poznać zasadę działania.
Mi osobiście bardzo się podoba, w końcu mogę i na osoby z Anglii decydować, możliwe jest też cofnięcie błędniej oddanej decyzji, jak ktoś korzysta z aplikacji i nie ma miejscowości to system sam nie uzupełnia żeby nam dopasować osobę, stale kogoś proponuje system, usuwają dawno wystawione decyzje i można znów zadecydować, także w koło zabawa :)
"Dzisiaj grubas nie wie, czy ciepło czy zimno, a jutro pójdzie do urny głosować, i nie dziw się pan, że pojutrze obudzisz się pan w trzeciej rzeszy"
"Dzisiaj grubas nie wie, czy ciepło czy zimno, a jutro pójdzie do urny głosować, i nie dziw się pan, że pojutrze obudzisz się pan w trzeciej rzeszy"
Co mi z jednej lokaliza ji jak podruzuje po calej polsce a jednak chcę muc przegladac tylko lubelskie bez sensu kiedys jednak bylolepiej i szczerze przejrzyście teraz to juz nie to samo co wtedy
Konto usunięte: Co mi z jednej lokaliza ji jak podruzuje po calej polsce a jednak chcę muc przegladac tylko lubelskie bez sensu kiedys jednak bylolepiej i szczerze przejrzyście teraz to juz nie to samo co wtedy
W takiej sytuacji możesz na aplikacji zablokować uzupełnianie aktualnej miejscowości i będziesz miał nadal lubelskie i dalsze, powinno blokować proponowanie z bardzo daleka osoby, od ustawionej przez Ciebie miejscowości na profilu.
Tak samo korzystasz z wyszukiwarki jak normalnie z tej zakładki serce, tylko musisz przejść pierwsze w Szukaj na telefonie i sobie decydujesz tak samo, filtr wtedy pamięta jakie chcesz osoby w propozycjach.