Michalekxx
Michalekxx
  10 maja 2018 (pierwszy post)

Czemu na tej stronie są nienormalne dziewczyny i wysyłają propozycje o gole zdjęcia a administracja fotki nic z tego nie robi blokować ich

Muuri
Muuri
  10 maja 2018
Konto usunięte
Konto usunięte: Czemu na tej stronie są nienormalne dziewczyny i wysyłają propozycje o gole zdjęcia

Tak jak to nazwałeś w tytule tematu to są właśnie te "FEJKI" normalna dziewczyna zakładając tu konto nie robiła by tego, fejki zakładają kont kopiują zdjęcia z innych stron internetowych i potem się bawią nimi tak jak piszesz wysyłają propozycję.
Konto usunięte
Konto usunięte: administracja fotki nic z tego nie robi blokować ich

Na pewno z ich strony jest coś robione z tym, zgłaszaj takie profile jeżeli się natkniesz na takie poprzez Button na profilu Zgłoś naruszenie.
Michalekxx
Michalekxx
  10 maja 2018

Wiesz ale jak cie zablokuje to nawet nie masz opcji żeby to zgłosić co mi z tego że zgłoszę dwie czy chociażby kilka i tak będę inne profile tego typu a ja za to nic nie mam :(

Muuri
Muuri
  10 maja 2018
Ostatnio edytowany: 1 stycznia 1970
Konto usunięte
Konto usunięte: Wiesz ale jak cie zablokuje to nawet nie masz opcji żeby to zgłosić

Wchodzisz na : https://fotka.com/ustawienia/czarna_lista klikasz na osobę i wyskoczy okienko

I masz Zgłoś naruszenie.
Konto usunięte
Konto usunięte: co mi z tego że zgłoszę dwie czy chociażby kilka i tak będę inne profile tego typu

Ale zawsze będzie ich mniej.
Konto usunięte
Konto usunięte: a ja za to nic nie mam :(

Będziesz miał Satysfakcje.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.