Witajcie. Skasowałem zdjęcie z profilu bo mi się znudziło. Jestem zaskoczony, ze straciłem możliwość przeglądania innych profili. Kiedyś tak nie było. Sam niejednokrotnie byłem odwiedzany przez profile bez zdjęć dlatego to dla mnie dziwne, że ja nie mogę. Mając wykupiony abonament, mam mniejsze możliwości niż użytkownik niezalogowany - to trochę śmierdzi absurdem ;)
lista tematów
Nie można przeglądać profili nie mając wstawionego zdjęcia??
Dawniej można było, aktualnie nie można przeglądać po kolei profili, nie mając zdjęć. Użytkownicy narzekali na takie profile bez zdjęć, czasem pomimo braku zdjęć mogli ocenić, może temu zdecydowano na wprowadzenie tej blokady, oprócz tego użytkownicy chcą widzieć kto ogląda ich zdjęcia, a jak jesteś zalogowany to widzą że wchodzisz i profil bez zdjęć... Może jeszcze wprowadzą możliwość przeglądania, jak ktoś ma wkupioną Gwiazdę :)
"Dzisiaj grubas nie wie, czy ciepło czy zimno, a jutro pójdzie do urny głosować, i nie dziw się pan, że pojutrze obudzisz się pan w trzeciej rzeszy"
Gdzie jaki regulamin naruszylem poprzednim wpisem? Oszaleliscie calkiem? Na innych portalach jak juz ktos skasuje czyjs post, to chociaz tamta osoba dostaje info co i za co. A tutaj to kazdy moze skasowac co mu sie nie spodoba.
"Dzisiaj grubas nie wie, czy ciepło czy zimno, a jutro pójdzie do urny głosować, i nie dziw się pan, że pojutrze obudzisz się pan w trzeciej rzeszy"