Usunąć profil
lista tematów
Jak usunąć profil
A to taki problem rozejrzeć się po forum? W tym dziale na praktycznie KAŻDEJ STRONIE są tematy pod tytułem "jak usunąć profil". Ale oczywiście wybiórczy analfabeci nawet do nich nie zaglądają, no bo po co, nie?...
mlfs1988pl: A to taki problem rozejrzeć się po forum? W tym dziale na praktycznie KAŻDEJ STRONIE są tematy pod tytułem "jak usunąć profil". Ale oczywiście wybiórczy analfabeci nawet do nich nie zaglądają, no bo po co, nie?...
Dokładnie jak napisałeś "w tym dziale" tylko użytkownicy dodają przeważnie tematy na Hydeparku a tam nie ma żadnego tematu o usuwaniu konta, nie ogarniają że są inne działy piszą o swoim problemie czy tam pytaniu...
Kolejny powód wysypu takich tematów, to jest pewnie brak takich ustawień konta na aplikacji albo samego odnośnika na wersje RWD, gdzie jest wszystko podobnie jak na normalnej, nawet jak widzą tutaj link do ustawień to nie działa im, nie przenosi nic nie otwiera...
Oprócz tej opcji usuwania, Fotka to zrobi to za nas zgodnie z regulaminem jak przestaniemy się logować, o ile nie będzie żadnego zdjęcia na profilu.
"Dzisiaj grubas nie wie, czy ciepło czy zimno, a jutro pójdzie do urny głosować, i nie dziw się pan, że pojutrze obudzisz się pan w trzeciej rzeszy"
Ja zauważyłem że większość co pyta o to jak usunąć , jest nadal i odpowiedz jest taka że po prostu jaja sobie robią i tyle
Tu jest przykład taki :) no lepszej podpowiedzi to już nie może być ! link do opcji usuń i co :) osoba co pytała o to jest nadal na