Sylwia33
Sylwia33
  5 marca 2018 (pierwszy post)

Usunąć profil

Sylwia33
Sylwia33
  5 marca 2018

Jak usunąć profil na fotce

Tweekaz
Tweekaz
  5 marca 2018
https://fotka.com/ustawienia/konto_usun
Avatar użytkownika mlfs1988plmlfs1988pl
Reputacja: -31 | BluzgometrTM: 372
mlfs1988pl
  7 marca 2018

A to taki problem rozejrzeć się po forum? W tym dziale na praktycznie KAŻDEJ STRONIE są tematy pod tytułem "jak usunąć profil". Ale oczywiście wybiórczy analfabeci nawet do nich nie zaglądają, no bo po co, nie?...

Avatar użytkownika gregbondgregbond
Reputacja: -164 | BluzgometrTM: 1
gregbond
  7 marca 2018
Ostatnio edytowany: za 25 listopada 2218
mlfs1988pl
mlfs1988pl: A to taki problem rozejrzeć się po forum? W tym dziale na praktycznie KAŻDEJ STRONIE są tematy pod tytułem "jak usunąć profil". Ale oczywiście wybiórczy analfabeci nawet do nich nie zaglądają, no bo po co, nie?...

Dokładnie jak napisałeś "w tym dziale" tylko użytkownicy dodają przeważnie tematy na Hydeparku a tam nie ma żadnego tematu o usuwaniu konta, nie ogarniają że są inne działy piszą o swoim problemie czy tam pytaniu...

Kolejny powód wysypu takich tematów, to jest pewnie brak takich ustawień konta na aplikacji albo samego odnośnika na wersje RWD, gdzie jest wszystko podobnie jak na normalnej, nawet jak widzą tutaj link do ustawień to nie działa im, nie przenosi nic nie otwiera...

Oprócz tej opcji usuwania, Fotka to zrobi to za nas zgodnie z regulaminem jak przestaniemy się logować, o ile nie będzie żadnego zdjęcia na profilu.
"Dzisiaj grubas nie wie, czy ciepło czy zimno, a jutro pójdzie do urny głosować, i nie dziw się pan, że pojutrze obudzisz się pan w trzeciej rzeszy"
Jacek82
Jacek82
  7 marca 2018
Ja zauważyłem że większość co pyta o to jak usunąć , jest nadal i odpowiedz jest taka że po prostu jaja sobie robią i tyle
Jacek82
Jacek82
  7 marca 2018
Tu jest przykład taki :) no lepszej podpowiedzi to już nie może być ! link do opcji usuń i co :) osoba co pytała o to jest nadal na
DyktatorMody
Reputacja: -231 | BluzgometrTM: 0
DyktatorMody
  9 marca 2018
Jacek82
Jacek82: że po prostu jaja sobie robią i tyle

Raczej nie. Ta opcja jest dość skryta i jej odnalezienie zajmuje sporo czasu nawet mnie. Mam tu konto naście lat. Nie co dzień usuwa się konto aby wiedzieć jak to zrobić.
Wrzucam bomby na forum. Kryć się!
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.