szukam osob ktore w jakikolwiek sposob zostaly oszukane przez fotke w celu zbiorowego pozwu.Ja dwukrotnie zaplacilem smsem za gwiazde ale ani razu jej nie otrzymalem .Oczywiscie zglaszam oszustwo do prokuratury ale dodatkowo planuje pozew z powodztwa cywilnego przeciwko temu portalowi
Reklamacja płatności SMS
Wina nie leży po stronie Fotki lecz po stronie Twojego operatora sieci komórkowej, skontaktuj się z BOK swojego operatora komórkowego.
Podczas rozmowy, będziesz musiał podać pracownikowi infolinii kilka bardzo ważnych informacji:
- podaj nazwę usługi, którą chcesz aktywować (FOTKA SMS MT);
- przedstaw swój problem (wysłałeś SMSa i pomimo posiadania pieniążków na koncie, nie zostałeś obciążony);
- numer na jaki wysłałeś SMSa;
- treść SMSa, którego wysłałeś na wyżej wymieniony numer;
- data i godzina wysłania SMSa;
tyle ze zostalem obciazony dwukrotnie dwa razy po 11.07 zl przedstawilem dla fotki fakture z obciazeniem za dwa smsy premium a oni maja to w d...e wiec w pon. ide dk prokuratury i zglaszam oszustwo
To nie podmiot usługi cię obciąża tylko operator i masz tu wytłumaczenie i też sam sobie teraz odpowiedziałeś na pytanie .
meczy mnie tlumaczenie kazdemu z osobna temat forum jasny wiec po co te teksty smsy generowane typu nie udalo sie sprobuj ponownie przyszly z fotki a nie z plusa plus obciazyl zgadza sie za wyslany sms premium natomiast fotka mimo pobrania oplaty bo to fotce place za gwiazde a nie plusowi nie uruchomila mi uslugi wiec czyja to wina ludzie otrzasnijcie sie
Ale czego nie zrozumiałeś z wypowiedzi powyżej?
Twoja, bo nie czytasz ze zrozumieniem, tylko się nadymasz niepotrzebnie. Energię, którą wkładasz w sianie nienawiści na forum internetowym mógłbyś przekuć w działanie i uwaga: zadzwonić do BOK.
przeczytaj uwaznie temat forum i opis pod tym kogo szukam fotka przyjela moja reklamacje wiec cos jest na rzeczy tylko juz minal tydzien od momentu gdy wyslalem fakture z obciazeniem za smsy bo tego rzadali i nadal nie otrzymalem odpowiedzi
obciaza operator ale oplaty pobiera podmiot za gwiazde placisz operatorowi czy fotce ? fotce a operator sciagnal kase i przekazal fotce a fotka nie odpalila uslugi trzeba byc matolem zeby tego nie rozumiec z innymi portalami nie mam problemu tylko z ta fotka zawsze cos
Sprawdziliśmy Twoje transakcje - nie zostałeś obciążony. Wg. informacji jakie otrzymaliśmy od operatora płatności SMS otrzymałeś jedynie sms o rejestracji do usługi subskrypcji (taki sms jest takim darmowym 'potwierdzeniem' rejestracji), dopiero kolejne są płatne - ale już ich nie otrzymałeś bo dokonywałeś wyrejestrowania.
Jeżeli mimo to zostałeś obciążony - wyślij proszę na kontakt skan potwierdzenia, w lepszej jakości niż poprzedni - będziemy interweniować u pośrednika.