marekelk
marekelk
  3 marca 2018 (pierwszy post)

szukam osob ktore w jakikolwiek sposob zostaly oszukane przez fotke w celu zbiorowego pozwu.Ja dwukrotnie zaplacilem smsem za gwiazde ale ani razu jej nie otrzymalem .Oczywiscie zglaszam oszustwo do prokuratury ale dodatkowo planuje pozew z powodztwa cywilnego przeciwko temu portalowi

Isyto
Isyto
  3 marca 2018
Ostatnio edytowany: 1 stycznia 1970

Wina nie leży po stronie Fotki lecz po stronie Twojego operatora sieci komórkowej, skontaktuj się z BOK swojego operatora komórkowego.
Podczas rozmowy, będziesz musiał podać pracownikowi infolinii kilka bardzo ważnych informacji:
- podaj nazwę usługi, którą chcesz aktywować (FOTKA SMS MT);
- przedstaw swój problem (wysłałeś SMSa i pomimo posiadania pieniążków na koncie, nie zostałeś obciążony);
- numer na jaki wysłałeś SMSa;
- treść SMSa, którego wysłałeś na wyżej wymieniony numer;
- data i godzina wysłania SMSa;

marekelk
marekelk
  3 marca 2018

tyle ze zostalem obciazony dwukrotnie dwa razy po 11.07 zl przedstawilem dla fotki fakture z obciazeniem za dwa smsy premium a oni maja to w d...e wiec w pon. ide dk prokuratury i zglaszam oszustwo

Jacek82
Jacek82
  3 marca 2018
Nie rozumiem tego no ale dobra , masz pytania tego typu pisz do fotka team tam pracują ludzie którzy ci wytłumaczą że wszystko jest dobrze opisane , kazdy sposób zapłaty i a też dodam od siebie że w trakcie takich operacji trzeba na spokojnie i bez pośpiechu ,cała procedura idzie przez Bank np z którego robisz przelew lub operatora i raczej do ich powinieneś ścigać :) . Jednym słowem Fotka team odpowie ci to co ja . Dziękuję za uwagę
Jacek82
Jacek82
  3 marca 2018
Konto usunięte
Konto usunięte: tyle ze zostalem obciazony dwukrotnie dwa razy po 11.07 zl przedstawilem dla fotki fakture z obciazeniem za dwa smsy premium a oni maja to w d...e wiec w pon. ide dk prokuratury i zglaszam oszustwo

To nie podmiot usługi cię obciąża tylko operator i masz tu wytłumaczenie i też sam sobie teraz odpowiedziałeś na pytanie .
marekelk
marekelk
  3 marca 2018

meczy mnie tlumaczenie kazdemu z osobna temat forum jasny wiec po co te teksty smsy generowane typu nie udalo sie sprobuj ponownie przyszly z fotki a nie z plusa plus obciazyl zgadza sie za wyslany sms premium natomiast fotka mimo pobrania oplaty bo to fotce place za gwiazde a nie plusowi nie uruchomila mi uslugi wiec czyja to wina ludzie otrzasnijcie sie

CuteNinja
CuteNinja
  3 marca 2018
Konto usunięte
Konto usunięte: tyle ze zostalem obciazony dwukrotnie

Ale czego nie zrozumiałeś z wypowiedzi powyżej?
Konto usunięte
Konto usunięte: czyja to wina ludzie otrzasnijcie sie

Twoja, bo nie czytasz ze zrozumieniem, tylko się nadymasz niepotrzebnie. Energię, którą wkładasz w sianie nienawiści na forum internetowym mógłbyś przekuć w działanie i uwaga: zadzwonić do BOK.
marekelk
marekelk
  3 marca 2018

przeczytaj uwaznie temat forum i opis pod tym kogo szukam fotka przyjela moja reklamacje wiec cos jest na rzeczy tylko juz minal tydzien od momentu gdy wyslalem fakture z obciazeniem za smsy bo tego rzadali i nadal nie otrzymalem odpowiedzi

marekelk
marekelk
  3 marca 2018

obciaza operator ale oplaty pobiera podmiot za gwiazde placisz operatorowi czy fotce ? fotce a operator sciagnal kase i przekazal fotce a fotka nie odpalila uslugi trzeba byc matolem zeby tego nie rozumiec z innymi portalami nie mam problemu tylko z ta fotka zawsze cos

Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 58
mark
  4 marca 2018
Konto usunięte
Konto usunięte: obciaza operator ale oplaty pobiera podmiot za gwiazde placisz operatorowi czy fotce ? fotce a operator sciagnal kase i przekazal fotce a fotka nie odpalila uslugi trzeba byc matolem zeby tego nie rozumiec z innymi portalami nie mam problemu tylko z ta fotka zawsze cos

Sprawdziliśmy Twoje transakcje - nie zostałeś obciążony. Wg. informacji jakie otrzymaliśmy od operatora płatności SMS otrzymałeś jedynie sms o rejestracji do usługi subskrypcji (taki sms jest takim darmowym 'potwierdzeniem' rejestracji), dopiero kolejne są płatne - ale już ich nie otrzymałeś bo dokonywałeś wyrejestrowania.

Jeżeli mimo to zostałeś obciążony - wyślij proszę na kontakt skan potwierdzenia, w lepszej jakości niż poprzedni - będziemy interweniować u pośrednika.
marekelk
marekelk
  4 marca 2018

wysle we wtorek zeskanuje na fakturze czarno na bialym jest kwota pobrania 22.14 za dwa smsy premium

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.