Witam. Mógł by mi odpowiedzieć ktoś, czy szanowni zarządcy fotki mają zamiar zrobić coś w tym kierunku by konta tzw. fejkami nie mogły zaniżać innym userom ocen ? Dodam że jak nie wiecie jak to zrobić to ja mogę wam pomóc lol...
Fejkowe konta, stworzone tylko i wyłącznie do zaniżania ocen innych userów.
Witam mam pewien problem z uzytkownikiem fotki chodzi o nagabywanie i oczernianie mojej kobiety jak bym mógł prosic o sprawdzenie tego konta czy nie jest fejkiem i usunieciem z tego portalu .o to profil tej osoby kamilmatej
Zawsze możesz zwrócić się do Przyjaciół Fotki: https://fotka.com/przyjaciele#fotka_przyjaciele w takich sprawach.
Lub napisz na "Kontakt"
Dokładnie. Jest mnóstwo takich fake kont, które służą jedynie do minusowania innych.
Poza tym dlaczego osoby bez zdjęć mają możliwość oceniania , podobnie jak głosowanie na osoby tej samej płci... Co to ma być? Fotka toleruje homoseksualizm? Zróbcie z tym wreszcie porządek.
Fejkowe zdjęcia proszę zgłaszać do weryfikacji.
Każdy może Ciebie oceniać na ulicy, z okna jadącego autobusu, ze swego balkonu gdy przechodzisz ulicą. Dlaczego nie miałby tego robić poprzez fotkę!
Nie jest niczym nielegalnym.
Jakby nie było fotka jest portalem randkowym. Dlatego mogę sobie nie życzyć, aby oceniali mnie faceci. Proste ?! Kiedyś na fotce takiej opcji nie było. Czyli rozumiem, że dla adminów fotki wszystko jest OK? Szkoda tylko, że nie pytacie o opinie użytkowników...
A co z możliwością oceniania przez użytkowników bez zdjęć?
Niestety teraz każdy może głosować, do nie dawna w histori Fotki było możliwość włączenia opcji w "FUNKCJE SPECJALNE" - "GŁOSOWANIE" - włącz opcje blokowania użytkowników bez zdjęć, i tak samo z półci tej samej. I również włączenia możliwości głosowania na profil każdej półci, to akurat zostało zabrane po kilku dniach od wprowadzenia Decyzji.
Ale jaki widać Fotka wprowadza zmiany korzystne i nie korzystne zależy kto ma jakieś podejście do tego.
P.s: olej to i nie zamartwiaj się virtalnymi ocenami.