sensuallboy
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 5
sensuallboy
  2 marca 2018 (pierwszy post)

Witam. Mógł by mi odpowiedzieć ktoś, czy szanowni zarządcy fotki mają zamiar zrobić coś w tym kierunku by konta tzw. fejkami nie mogły zaniżać innym userom ocen ? Dodam że jak nie wiecie jak to zrobić to ja mogę wam pomóc lol...

VideF
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 29
VideF
  5 marca 2018

Witam mam pewien problem z uzytkownikiem fotki chodzi o nagabywanie i oczernianie mojej kobiety jak bym mógł prosic o sprawdzenie tego konta czy nie jest fejkiem i usunieciem z tego portalu .o to profil tej osoby kamilmatej

Tweekaz
Tweekaz
  6 marca 2018
VideF
VideF: Witam mam pewien problem z uzytkownikiem fotki chodzi o nagabywanie i oczernianie mojej kobiety jak bym mógł prosic o sprawdzenie tego konta czy nie jest fejkiem i usunieciem z tego portalu .o to profil tej osoby k●●●●●●●j

Zawsze możesz zwrócić się do Przyjaciół Fotki: https://fotka.com/przyjaciele#fotka_przyjaciele w takich sprawach.

Lub napisz na "Kontakt"
Czarek1964
Czarek1964
  6 marca 2018

Dokładnie. Jest mnóstwo takich fake kont, które służą jedynie do minusowania innych.
Poza tym dlaczego osoby bez zdjęć mają możliwość oceniania , podobnie jak głosowanie na osoby tej samej płci... Co to ma być? Fotka toleruje homoseksualizm? Zróbcie z tym wreszcie porządek.

DyktatorMody
Reputacja: -231 | BluzgometrTM: 0
DyktatorMody
  6 marca 2018
Ostatnio edytowany: 1 stycznia 1970
Konto usunięte
Konto usunięte: fake

Fejkowe zdjęcia proszę zgłaszać do weryfikacji.

Konto usunięte
Konto usunięte: Poza tym dlaczego osoby bez zdjęć mają możliwość oceniania , podobnie jak głosowanie na osoby tej samej płci...

Każdy może Ciebie oceniać na ulicy, z okna jadącego autobusu, ze swego balkonu gdy przechodzisz ulicą. Dlaczego nie miałby tego robić poprzez fotkę!

Konto usunięte
Konto usunięte: homoseksualizm

Nie jest niczym nielegalnym.
Wrzucam bomby na forum. Kryć się!
Czarek1964
Czarek1964
  6 marca 2018

Jakby nie było fotka jest portalem randkowym. Dlatego mogę sobie nie życzyć, aby oceniali mnie faceci. Proste ?! Kiedyś na fotce takiej opcji nie było. Czyli rozumiem, że dla adminów fotki wszystko jest OK? Szkoda tylko, że nie pytacie o opinie użytkowników...
A co z możliwością oceniania przez użytkowników bez zdjęć?

Mruczyslaw
Mruczyslaw
  6 marca 2018

Nigdzie nie jest napisane, że fotka jest portalem randkowym
https://fotka.com/onas

DyktatorMody
Reputacja: -231 | BluzgometrTM: 0
DyktatorMody
  7 marca 2018
Konto usunięte
Konto usunięte: A co z możliwością oceniania przez użytkowników bez zdjęć?

Każdy może zagłosować po czym usunąć swoje zdjęcia. Nie jest to zbyt sprawiedliwe ale przecież też nie koniec świata.
Wrzucam bomby na forum. Kryć się!
HardstyIe
HardstyIe
  7 marca 2018
Ostatnio edytowany: 25 listopada 1153
Konto usunięte
Konto usunięte: Poza tym dlaczego osoby bez zdjęć mają możliwość oceniania , podobnie jak głosowanie na osoby tej samej płci... Co to ma być? ?

Niestety teraz każdy może głosować, do nie dawna w histori Fotki było możliwość włączenia opcji w "FUNKCJE SPECJALNE" - "GŁOSOWANIE" - włącz opcje blokowania użytkowników bez zdjęć, i tak samo z półci tej samej. I również włączenia możliwości głosowania na profil każdej półci, to akurat zostało zabrane po kilku dniach od wprowadzenia Decyzji.
Ale jaki widać Fotka wprowadza zmiany korzystne i nie korzystne zależy kto ma jakieś podejście do tego.

P.s: olej to i nie zamartwiaj się virtalnymi ocenami.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.