Jak myslicie? Czy sa osoby homoselsualne na tym portalu? Ja tez jestem tego ciekaw. Czy powinno byc tak zeby portal fotka dostosowal portal do roznych orientacji seksualnych?
lista tematów
Osoby homoseksualne na fotce. Czy sa takie?
Są homosie, trapy i inne twory.
Nie wiem po co dostosowywać cokolwiek, są specjalne portale dla takich osób, gdzie nie muszą przewijać niezainteresowanych, tylko od razu mają całą grupę docelową.
Erf: Są homosie, trapy i inne twory.
Nie wiem po co dostosowywać cokolwiek, są specjalne portale dla takich osób, gdzie nie muszą przewijać niezainteresowanych, tylko od razu mają całą grupę docelową.
Z uprzejmości :) i grzeczności trochę można było złagodzić te określenia , A SPECJALNE PORTALE hmm brzmi to jak selekcja jakaś . Każdy jest równy i należy mu się by był na portalu jakim chce . Z twoich słów wieje nienawiścią
Portal jest dostosowany do takich osób, dawniej nie można było oceniać osób tej samej płci, użytkownicy chcieli taką mieć możliwość https://fotka.com/forum/fotka/1172518,rendez_vous/1 jedynie można ograniczyć dostawanie wiadomości prywatnych i komentarzy od użytkowników tej samej płci.
"Dzisiaj grubas nie wie, czy ciepło czy zimno, a jutro pójdzie do urny głosować, i nie dziw się pan, że pojutrze obudzisz się pan w trzeciej rzeszy"
Jacek82: Z uprzejmości :) i grzeczności trochę można było złagodzić te określenia , A SPECJALNE PORTALE hmm brzmi to jak selekcja jakaś . Każdy jest równy i należy mu się by był na portalu jakim chce . Z twoich słów wieje nienawiścią
Homosie nie jest obraźliwym określeniem, przynajmniej znajomi mi geje się nie obrażają. Znam inne, faktycznie negatywne określenia i gdybym chciała brzmieć chamsko to bym takowych użyła. "Trapy i inne twory" już faktycznie nie brzmią dobrze ale to również i tak subtelne określenia. ;-)
No oczywiście, że każdemu się należy, niech sobie będą. Piszę tylko, że po co dostosowywać wszystko do grup mniejszościowych, skoro jeśli są tacy równi to się odnajdą spokojnie tu, a jeśli nie odpowiada to mają swoje, znacznie wygodniejsze do tego miejsca. Może jeszcze dostosować portal do muzułmanów z sekcją burkową i dla niepełnosprawnych?
Ależ skąd. Homofob nie, trapofob już bardziej. :-D