RobertKosik
RobertKosik
  27 lutego 2018 (pierwszy post)

Mam mały problem to znaczy.
Nie pamiętam hasła do konta swojego tego głównego ponieważ te założyłem żeby się czegoś dowiedzieć jak to odkręcić :D
Tak wiem że odpowiedź będzie od razu taka weź sobie Przypomnij Hasło. Zaistniały problem jest taki że nie pamiętam na jaką Pocztę to mam założone konto i po wpisaniu swojego loginu nie pokazuję mi na jaką pocztę to mam wysłane.

Jacek82
Jacek82
  27 lutego 2018
Konto usunięte
Konto usunięte: Mam mały problem to znaczy. Nie pamiętam hasła do konta swojego tego głównego ponieważ te założyłem żeby się czegoś dowiedzieć jak to odkręcić :D Tak wiem że odpowiedź będzie od razu taka weź sobie Przypomnij Hasło. Zaistniały problem jest taki że nie pamiętam na jaką Pocztę to mam założone konto i po wpisaniu swojego loginu nie pokazuję mi na jaką pocztę to mam wysłane.

Zaloguj się na poczta , nie wiem ile tam ich masz ale na wszystkich i metoda prób i błędów w opcji Nie pamiętasz hasła? wpisz swój login to jest prościej bo po tym szybciej dojdziesz na jaką pocztę dotarł email lub wpisz adres email po kolei jakie masz i tak samo sprawdz na poczta czy coś doszło i od pierwszej do ostatniej poczty . Lub też na poczta możesz sprawdzić wpisując Fotka
Jacek82
Jacek82
  27 lutego 2018
Daj znać :) czy się udało
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.