Lajlalajla95
Reputacja: -1 | BluzgometrTM: 62
Lajlalajla95
  15 grudnia 2017 (pierwszy post)

Niektóre negatywne komentarze powinny zniknąć jak np brzydula uważam za przesade mi to nie przeszkadza bo lubię szczerość ale to przegina jak ktoś mi da założę sprawę w sądzie o obrazę

lce
lce
  16 grudnia 2017
Ostatnio edytowany: za 25 listopada 2033
Lajlalajla95
Lajlalajla95: Niektóre negatywne komentarze powinny zniknąć jak np brzydula uważam za przesade mi to nie przeszkadza bo lubię szczerość ale to przegina jak ktoś mi da założę sprawę w sądzie o obrazę
Co zrobisz, usuwaj takie komentarze jak cię rażą, lub w ostateczność - " wyłącz - nie chcę otrzymywać - https://fotka.com/ustawienia/ogolne " i problem zniknie.

A z tym sądem to bym odpuścił.
Lajlalajla95
Reputacja: -1 | BluzgometrTM: 62
Lajlalajla95
  16 grudnia 2017

Chodziło mi o prezenty jakie można wysłać komuś na fotce ja tego nie zrobię ale jak bym był dziewczyna i by mi ktoś coś takiego napisał to można by założyć xd

lce
lce
  16 grudnia 2017
Ostatnio edytowany: za 25 listopada 6785
Lajlalajla95
Lajlalajla95: Chodziło mi o prezenty jakie można wysłać komuś na fotce
A to trzeba było dodać że chodziło o prezenty. Masz czym się przejmować z virtual prezentem również masz możliwość wyłączenia tego w tym linkiem co podałem, to tylko virtual świat jest i olej to :rock:
A co do prezentów, negatywne prezenty przydatne są czasami.
Avatar użytkownika gregbondgregbond
Reputacja: -164 | BluzgometrTM: 1
gregbond
  16 grudnia 2017
Ostatnio edytowany: za 25 listopada 6137

Dodam tylko ze swojej strony że patrzmy na życzenia do prezentów i usuwamy takie przesadzone obraźliwe i wulgarne. Zawsze możesz nam zgłosić jak widzisz u kogoś lub jak sam takowy otrzymasz https://fotka.com/przyjaciele#fotka_przyjaciele oprócz tego prezent można samemu usunąć ten negatywny po upływie 24 godzin.

Fotka powinna wprowadzić blokadę na prezenty od użytkowników co mają włączoną blokadę otrzymywania, ktoś rozdaje jakieś typu super kupy, a sam się chowa za taką blokadą nie ma jak nawet odwzajemnić :p

"Dzisiaj grubas nie wie, czy ciepło czy zimno, a jutro pójdzie do urny głosować, i nie dziw się pan, że pojutrze obudzisz się pan w trzeciej rzeszy"
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.