kefir
kefir
  13 grudnia 2017 (pierwszy post)

Witam czy wam też non stop wyskakują na ekranie reklamy przez co nie można napisać nawet wiadomości!! . Czyżby to był taki chwyt reklamowy? Skandal i beton

andrzej73x
andrzej73x
  13 grudnia 2017

Dokładnie kolego moderatorzy strony zróbcie coś z tym bo to już jest naprawdę żenada

kefir
kefir
  13 grudnia 2017

Wstyd jeszcze nigdy żadnego roku tak nie było i nie jest to pierwszy raz. Widocznie pieniądze są najwazniejsze

kefir
kefir
  13 grudnia 2017

Nie jest to pierwszy raz w tym roku

lce
lce
  14 grudnia 2017
kefir
kefir: Witam czy wam też non stop wyskakują na ekranie reklamy przez co nie można napisać nawet wiadomości!!
Niestety mi nie wyskakują bo dołączyłem do Klub Gwiazd, dołącz - https://fotka.com/klubgwiazd i ciesz się z korzystania Fotki bez reklam, będziesz mógł pisać sobie wiadomości i nie przeszkodzi ci w tym nagła wyskakująca reklama :mrgreen:
kefir
kefir
  14 grudnia 2017

Fotka to już chyba serwis tylko dla tych co płacą .szkoda

Pjotrek
Pjotrek
  14 grudnia 2017

od dawna mam to samo ,mimo gwiazdy

lce
lce
  14 grudnia 2017
Konto usunięte
Konto usunięte: od dawna mam to samo ,mimo gwiazdy

Dziwne bo mi nigdy nie pokazała się reklama, odkąd ma Pakietu Gwiazda.
andrzej73x
andrzej73x
  18 grudnia 2017

Za Free czy nie moderatorzy naprawdę powinni z tym coś zrobić. Totalna żenada z tymi reklamami.

andrzej73x
andrzej73x
  18 grudnia 2017

Pojwbane reklamy. Za chwilę dostanę szału. Jeszcze jedna i się wypisuję z tej poje.:cenzura:.ym stronki.

kefir
kefir
  18 grudnia 2017

Chyba chciwość wygrała a użytkownicy portalu niech się męczą .wesolych świat dla obsługi i moderatora

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.