czy mozna wrzucic fotki na ten portal, (na swoje konto) ktore nie dotyczą mojego wizerunku, by nie były usuniete?
lista tematów
Fotki
7. W przypadku użytkowników posiadających albumy obowiązek dodania zdjęcia przedstawiającego dobrze widoczną twarz dotyczy tylko głównego albumu profilowego (album "ja")
jak dostac sie do albumow ,,nie ja,,?
Nie ma możliwości tworzenia albumów, to co napisałeś to się tyczy wyłącznie osób które posiadają na dzień dzisiejszy albumy. Wiec pozostało ci tylko twoje zdjęcie dodać jako pierwsze, a potem wyłącznie zdjęcia twojego autorstwa np - zwierzęta.
Konto usunięte: Nie ma możliwości tworzenia albumów, to co napisałeś to się tyczy wyłącznie osób które posiadają na dzień dzisiejszy albumy. Wiec pozostało ci tylko twoje zdjęcie dodać jako pierwsze, a potem wyłącznie zdjęcia twojego autorstwa np - zwierzęta.
[quote=lce]
MiloscBoga
w takim razie trzeba doprecyzowac 7 podpunkt, bo jest nie jasny
[
Wytyczne zasad dodawania zdjęć dotyczą każdego profilu - nowego - bez możliwości tworzenia albumów i starszego stażem, który w swojej zawartości takowe foldery posiada.
Zapisek jest klarowny i tyczy się tylko i wyłącznie drugiej grupy.
Tu jest coś - czyli sprawdzanie przez uprawnione osoby przestrzegania przez userów zasad, które akceptowali zakładając konto.
Zdjęcie - grafika - zostało/a usunięte/a Panu słusznie. Jeżeli będzie dodana jedna fotka z rozpoznawalną twarzą inne zdjęcia własnego autorstwa również będzie mógł Pan umieszczać.