Chce rozmawiać z Adminem, natychmiast.
Jakiś kmiot podszywa się pode mnie czym przynosi mi zniewagę i szarga dobre imię mojej rodziny.
Proszę o natychmiastowy kontakt.
lista tematów
chcę rozmawiać z Adminem
Zero odzewu, jutro rano ponownie skorzystam z usług radcy prawnego. Nie piszę tego żeby kogoś postraszyć. Chamsko zostałem potraktowany, również będę chamski.
Proszę o odpowiedz w konkretnym temacie....
Ublizanie mnie jako i mojej matce... Proszę o odp Admina. Dzięki
Umieść osobę, która Ci ubliża na czarnej liście, a nie będzie mogła się z Tobą kontaktować.
To jest tylko internet, tu nie wszyscy nas lubią, nie każdy jest milutki, a anonimowość sprawia, że ludzie robią się bardziej odważni niż w życiu realnym. Ale czy to jest powód, żeby robić taki raban? Mnie też epizodycznie ktoś obraża co nie oznacza, że idę z tym do prokuratury. Po coś tą opcję czarnej listy mamy :)
A co jeśli ta osoba założyła konto z nickiem różniącym się od mojego jedną literą gdzie zamiast 0 jest O oraz podje..a mój avatar a następnie zwyklinała połowę czatu a także moich rodziców czym przyniosła zniewagę mi i moim rodzicom ?.
Osoby podszywające się pod Ciebie zgłaszaj do Fotka Przyjaciół https://fotka.com/przyjaciele#fotka_przyjaciele .