Gdzie można zgłosić poniesioną krzywdę? Po raz drugi zostałem posądzony o coś czego nie robię, wynikiem czego jest blokada zdjęć. W rozmowie z panią zajmującą godne stanowisko uzyskałem informację, iż moje konto zostało zgłoszone przez jakiegoś użytkownika, jako fałszywe. I teraz mnie się prosi o zrobienie z siebie pośmiewisko, robiąc zdjęcie z karteczkami. Dlaczego nie poprosicie na wstępie osoby zgłaszającej o dowody, zanim kogoś oskarżycie??????? Dlaczego zawierzacie osobie na słowo????? Poniżacie ludzi każąc im robić zdjęcia w celu udowodnienia. Wonny niech się tłumaczy. Zapewne większość takich zgłoszeń jest od pań, które w rozmowie zostały czymś zdenerwowane i w ten sposób się odpłacają. Chciałem to gdzieś zgłosić ponieważ opłacam Klub Gwiazd i w ten sposób mnie okradacie.
lista tematów
Krzywdzące działania portalu.
Konto usunięte: Po raz drugi zostałem posądzony o coś czego nie robię, wynikiem czego jest blokada zdjęć.
Witam serdecznie!
Drogi Panie, zakładając konto w serwisie zobowiązał się Pan do przestrzegania regulaminu, który, głęboko wierzę, przeczytał Pan. Pragnę przytoczyć Panu Artykuł 27 owego: "Administrator ma prawo do weryfikacji autentyczności Materiałów w dowolnym czasie poprzez wezwania Użytkownika do przesłania aktualnego zdjęcia z kartką w ręku (spisany login i data) na tle monitora z widoczną stroną serwisu". Tym sposobem jesteśmy w stanie potwierdzić pańską autentyczność.
Konto usunięte: Chciałem to gdzieś zgłosić ponieważ opłacam Klub Gwiazd i w ten sposób mnie okradacie.
Przynależność do Klubu Gwiazd gwarantuje Panu szereg funkcji niedostępnych dla "zwykłych" użytkowników, ale nie zwalnia z przestrzegania regulaminu.
Pozdrawiam cieplutko!
Zaraz. Ja zgłaszam pomyłkę i proszę o wyjaśnienie Was. Czy to zrozumiałe? To ja czuję się pokrzywdzony i proszę o dowody. Jeżeli nie macie to ja nie mam co udowadniać. Czy traktowane są tak wszystkie zgłoszone osoby? Wedle tego mam prawo zgłosić każdą osobę. Bez podstawy. Natomiast Wy dokonacie oceny? Tak?
Kim jest administrator. Czy mogę z nim rozmawiać bo wszystko zwalacie na niego?
Oj z tymi przeróbkami mężczyźni dorównują kobietom .
Wszystkie zgłoszenia weryfikowane są przez osoby do tego uprawnione.
Jezeli czuje Pan dalszą potrzebę wyjaśnień względem Pańskiego konta zapraszam do odczytania wiadomości prywatnej.
Co najważniejsze w poruszonym w wątku: jeżeli dokona Pan potwierdzenia autentyczności zamieszczonych materiałów zdjęcia zostaną przywrócone.
Pozdrawiam,
esquilo :-)