Juz kilka razy sie z tym spotkalem. Przegladam otwarty temat czytam komentarze i chcac odpisac widze komunikat ze temat jest zamkniety a na stronie dzialu
jak widac w starszych tematach ktore sa zamykane z automatu (chyba) nie dodaje sie ikona ze temat jest zamkniety. Irytuje...
Ps. Polaczcie dzialy bo i tak wiekszosc jest martwa a nie ma sensu dziennie sprawdzac wszystkich czy moze ktos cos dodal...
Starczy jeden dzial i tag przed nazwa tematu [forum] [ogolne] [seks] [muzyka] itp.
lista tematów
[Forum] Otwarte tematy sa zamkniete
Do not be sad because of people...
They will all die...
They will all die...
Nie mam czasu nienawidzić ludzi, którzy mnie nienawidzą,
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
http://fotka.com/forum/pomyslomat/565,Forum_-_temat_zamkni
2 lata temu już to zgłaszałem, dalej jest jak jest, niby mają też być tematy zamykane po nowemu po 30 dniach, to i tak nic nie można dodać bo wyskakuje komunikat o zamkniętym temacie.
Forum pada przez te pozamykane tematy, użytkownika jak zaciekawi jakiś wątek to i tak nie może napisać, po co w ogóle trzymać tyle działów umarłych? Od dawna użytkowników zniechęcają i drażnią kłódki na tematach.
2 lata temu już to zgłaszałem, dalej jest jak jest, niby mają też być tematy zamykane po nowemu po 30 dniach, to i tak nic nie można dodać bo wyskakuje komunikat o zamkniętym temacie.
Forum pada przez te pozamykane tematy, użytkownika jak zaciekawi jakiś wątek to i tak nie może napisać, po co w ogóle trzymać tyle działów umarłych? Od dawna użytkowników zniechęcają i drażnią kłódki na tematach.
"Dzisiaj grubas nie wie, czy ciepło czy zimno, a jutro pójdzie do urny głosować, i nie dziw się pan, że pojutrze obudzisz się pan w trzeciej rzeszy"