mam pytanie czy da się jakoś te głosowania usunąć ? po cholere mi to potrzebne przeszkadza mi to tylko co wejde na główną stronę fotki to wyskakuje mi jakiś babsztyl pusty (uprzedzam głupią krytykę na facetów nie zmienie w ustawieniach-gejem nie jestem! ) ale po prostu nie chce mi się je oglądać, lepiej już jak kiedyś było bez tego dziadostwa na głównej stronie
lista tematów
głosowanie TAK-NIE
Nie da się ale jak nie chcesz to nie musisz glosować.
SkromnyJaa: po cholere mi to potrzebne przeszkadza mi to tylko co wejde na główną stronę fotki to wyskakuje mi jakiś babsztyl
Tobie może przeszkadza ale wiesz, jest dużo użytkowników co właśnie korzysta z tej opcji.
Nie oglądaj, przełącz na to co Cie interesuje.
Taka taktyka.
SkromnyJaa: to niech korzysta skoro im cyferki w "decyzjach" potrzebne, tylko warto by zrobić w ustawieniach taką opcję ON-OFF głosowanie
http://fotka.com/forum/pomyslomat/
Konto usunięte: SkromnyJaa: to niech korzysta skoro im cyferki w "decyzjach" potrzebne, tylko warto by zrobić w ustawieniach taką opcję ON-OFF głosowanie
Wcześniej była taka możliwość wyłączenia tego , ale cóż "Funkcja Zabrana" co poradzimy na to :)
Zarabiają dzięki użytkownikom, więc powinno twórcom zależeć by się dostosować do wymagań użytkowników.