Witam,
Jakiś czas temu dodałam osobę do czarnej listy, dlaczego nadal pojawia się ten profil w moim podglądaczu?
czarna lista strona 1 z 2
Dlatego bo to historia "podglądacz" ma na celu pokazywania osób które cię odwiedzały 2 dni - miesiąc temu itp , iż tak jak piszesz "dodałam do czarnej listy" nie ma takiej możliwości że by dana osoba znikła ci z podglądaczu z powodu dodania do "CL" tak jak pisałem wcześnie "HISTORIA " kto cię odwiedził zostaje w podglądaczu , ale już nie odwiedzi masz go w "CL"
możesz spać spokojnie
No właśnie jakiś czas temu ta osobę dodałam a w podglądaczu wyświetla że dziś u mnie była na profilu
Nie no na pewno to jest ten profil co jest na mojej czarnej liście bo próbowałam wejść i napisało że nie mogę oglądać tego profilu bo jest na mojej czarnej liscie
Już wyjaśniam zagadnienie - ta osoba może "usiłowała" wejść na Twój profil, wyświetlił jej się jednak dokładnie ten sam komunikat, który wyświetla się Tobie, kiedy ją odwiedzasz - że jest to osoba znajdująca się na czarnej liście. Ale ta "próba" podejrzenia profilu zostaje wyświetlona w podglądaczu.
Mają Cię na czarnej liście" Normalnie można takie osoby podglądać i na odwrót , przypuszczam kolejny błąd po zmianie wyglądu fotki tak jak samo jak dodaniem zdjęcia na forum nie działa i tak samo jaka czarna lista sprawdzone 2 krotnie - Nie działa :)
To dziwne że na inne tematy odpowiadacie a na mój nie. A jest teraz trzeci na liście. Trzeba będzie pójść z tym wyżej!