W ciagu ostatmich paru dni w telefonie android (program fotka) pojawia mi sie "osoba dodala wiecej info po xalogowaniu". Czyli co mam sie zalogowac?
lista tematów
Problem z zalogowaniem?
NVX znów pisze by pisać. Dedykuję Ci moją stopkę.
A ten problem jest też opisany w sąsiednim wątku.
To co widać, to strona internetowa wyświetlona w aplikacji, więc wygląda, jakby apka przestała przekazywać sesję do strony.
"Czasem lepiej się nie odzywać i wydawać sie głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości." - Mark Twain
Beholder: NVX znów pisze by pisać. Dedykuję Ci moją stopkę.
A ten problem jest też opisany w sąsiednim wątku.
To co widać, to strona internetowa wyświetlona w aplikacji, więc wygląda, jakby apka przestała przekazywać sesję do strony.
Po co zakładać kilka wątków z tym samym problemem ;) sprawdź datę dodania tamtego wątku a tego ;)
Jeżeli macie problemy to zgłosić możecie to do FT(FotkaTeam) www.fotka.com/kontakt
To raczej nie do mnie uwaga, a do autora wątku. To raz.
A dwa, to od tego jest dział Fotka na tym forum by zakładać wątki techniczne. Na Kontakcie nikt nic mądrego nie odpisuje. Tam techniczni nie zaglądają, a obsługa każe wyczyścić cache ;]
"Czasem lepiej się nie odzywać i wydawać sie głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości." - Mark Twain
Beholder: To raczej nie do mnie uwaga, a do autora wątku. To raz.
A dwa, to od tego jest dział Fotka na tym forum by zakładać wątki techniczne. Na Kontakcie nikt nic mądrego nie odpisuje. Tam techniczni nie zaglądają, a obsługa każe wyczyścić cache ;]
A tu też raczej pustki ;) czasami odpowiadaja ale to czasami ;)