DzienDobry92
DzienDobry92
  1 września 2016 (pierwszy post)

Witam wszystkich. Mój problem polega na tym że kiedy pisze wiadomości o pomoc to nie dają rezultatu... Mam 2 ważne pytania...

1- Czy kiedy usune konto na Fotka.pl to nie będzie mi pobierało pieniędzy na odnawianie gwiazdy ?
2- Czy istnieje inny sprawdzony sposób żeby dezaktywować cykl pobierania automatycznego pieniędzy na odnawianie gwiazdy ?

Chciałbym podkreślić że wysyłałem naprawde wiele wiadomości na numer 60568 , 60968 i nawet na numer 6000 ( o ile sie nie myle) . Wiadomości zwrotne są pewnie jak u każdego użytkownika iż cykl jest dezaktywowany lub nieaktywny. Ale mimo zasypywania fotki takimi sms-ami nadal mi pobiera pieniądze z konta abonenckiego :/...!
To jest żałosne że odpowiedzi na wiadomości od Fotka Team są mimo tego takie same i by wysyłać wiadomości na podane numery które g*wno dają...

Bardzo prosze o pomoc w tej sprawie bo nie chce bulić za coś czego nie chce używać...

Shaitan
Shaitan
  1 września 2016

Z tego co widzę masz subskrypcję 14dniową - jesteś pewien, że wysyłałeś smsa o treści STOP FOTKA na numer 60568 z telefonu, z którego są pobierane pieniądze? W zasadzie nie ma bata, żeby ta dezaktywacja nie działała.

Konto usunięte
Konto usunięte: Czy kiedy usune konto na Fotka.pl to nie będzie mi pobierało pieniędzy na odnawianie gwiazdy ?

O ile wiem nie da się usunąć konta przed dezaktywacją subskrypcji.
DzienDobry92
DzienDobry92
  1 września 2016

Wiesz co ? Jestem pewien że wysyłałem pod podany numer sms-y nawet po tej pierwszej wysłanej wiadomości wysyłałem później wielokrotnie dla pewności by mi nie pobierali pieniędzy i za każdym razem dostaje odpowiedz ( Usługa jest już dezaktywowana). Czyli można powiedzieć że wykonałem to prawidłowo... Ale dlaczego po dezaktywacji pobrało mi ponownie na kolejne 14 dni ? Próbowałem znowu wysyłać wiadomości o tej treści i dzisiaj kiedy kończył sie termin 14 dniowy drugi raz mi pobrało. Czyli po dezaktywacji 2 razy miałem aktywowane konto gwiazdy. :/

Szczerze ? Nie moge zrozumieć dlaczego tak sie dzieje a bałem sie usunąć konto i po usunięciu żeby mi ściągali pieniądze zwłaszcza że mam telefon na abonament...

IHSI
IHSI
  2 września 2016
Konto usunięte
Konto usunięte: 1- Czy kiedy usune konto na Fotka.pl to nie będzie mi pobierało pieniędzy na odnawianie gwiazdy ?

Hmm powiem że nie ma możliwości aby usunąć konto bez wcześniejszego zdezaktywowania przypisanej do konta subskrypcji.
Konto usunięte
Konto usunięte: Wiadomości zwrotne są pewnie jak u każdego użytkownika iż cykl jest dezaktywowany lub nieaktywny. Ale mimo zasypywania fotki takimi sms-ami nadal mi pobiera pieniądze z konta abonenckiego :/...!
Jedynie pozostaje ci wysłać informację na > http://fotka.com/kontakt#formularz z jakiego numeru telefonu próbujesz wyłączyć usługę :)
Konto usunięte
Konto usunięte: kiedy pisze wiadomości o pomoc to nie dają rezultatu.
Próbuj dalej na pewno rozwiążą ten problem :)
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.