jak działa regulamin na fotce
i sorki ze bez cenzury, ale to mod'y powinny dbać o cenzurę, a nie samowolka bo weekend i nie ma modów. Dzieci mają co oglądać dzięki fotce przynajmniej. Szkoda słów.
Dzieci to o 4 nad ranem to powinny spać, trochę wyrozumiałości, nikt nie będzie moderował kamerek całą dobę, bez przerwy, każdy potrzebuje odpoczynek i akurat się zdarzyło że nikogo chwile nie ma, moderowaniem kamerek zajmują się głównie użytkownicy ze stosownymi uprawnieniami... Kara i tak go nie ominie, zapewne straci dostęp do konta.
Nie wiem czy zwróciłeś uwagę, ale są wakacje. To taki okres, w którym dzieci nie chodzą do szkoły. Nie chodzą również spać o tej godzinie, "co powinny". Poza tym jeśli chwilą będziemy nazywać około 2 godziny, to chyba mieszkamy w innej strefie czasowej, bo u mnie jakoś czas inaczej płynie. Albo ja jestem opóźniony, mimo że zegar nie kłamie. Pozdrawiam
Witam, do uwagi @gregbond dodam tylko, że forum nie jest odpowiednim miejscem do załatwiania tego typu spraw.
Czasem warto pofatygować się i zajrzeć w zakładkę: http://fotka.com/przyjaciele . I.. w nocy bywamy, jednak maszynami nie jesteśmy i w podzięce za troskę o przestrzeganie zasad nadmienię ważną sprawę: zgłoszenia weryfikowane są na podstawie pełnych screenów z datą i godziną.
Pozdrawiam ;-)