prosze zmiencie cos na tym portalu kobiety placza przed kamerami bo nawet nie moga napisac o tym co czuja . Z facetami to nie mam pojecia co sie dzieje . zmiany juz nie sa potrzebne one sa konieczne inaczej dojdzie do tragedi w niektorych przypadkach , naprawde .... ludzie co sie z wami dzieje!!! Forma opisowa fotki powinna powrócic . Czy naprawde chociaz tyle nie mozna pomoc , kto nie chce pisac naprawde nie musi ale mozliwosci portalu chyba az tak nie musza byc ograniczone . Przepraszam za dosc mocne slowa ale cos czasem trzeba powiedziec - naprawde nie chce ranic nikogo uczuc ale PROSZE sa chyba jakies granice, ale niech sa troszeczke dalej . Zastanawiam sie czy w ogóle jeszcze jakies istnieja , bo jak widze kobiete ktora placze przed kamera to naprawde serce mi kraje .
zmiany strona 2 z 2
jeszcze jedno co do prezentow na awatarze naprawde do pasjii mnie doprowadza jak widze ( ze tak powiem malo wybredne - wulgarne prezenty ) za takie cos powinny byc bany o pozwach juz nawet nie wpominam .
opis powinien zawierac wiecej znakow albo zakladka o sobie powinna powrocic - kto nie chce naprawde pisac nie musi , nie chce nikogo do niczego zmuszac , ale to co wszystko tu napisalem jest forma wyrazenia mojej osoby naprawde szkoda ze tu musze o tym napisac zamiast na swoim profilu . Kto by chcial nie musi czytac klika ukryj zakladke i to naprawde wystarczy ale kobieta ktora np chcialaby mnie poznac bedzie miala naprawde lepszy obraz sytuacjii
Poczucie estetyki i gustu każdy ma inne.
Miejsce opisowe pod nickiem jest wystarczające, elaboraty można pisać na pw jak i w komentarzach pod własnymi fotkami - tu nawiązuję do braku zakładki "o sobie".
Warto się czasem wysilić i zapodać coś o sobie w takiej formie - polecam ten styl :D
P.S. Wulgarne treści prezentów można zgłosić na pw do FP lub na kontakt.
Wizualnie żaden nie jest obraźliwy/wulgarny.
+ http://fotka.com/forum/pomyslomat/ taadaaam
co do gustu i estetyki to sie zgadzam . miejsce opisowe pod nikiem to dokladnie 72 litery , elaboraty ??? po co pisac to na pw jak to nikogo nie obchodzi . Komentarze mysle ze sa potrzebne . Prezentacja wlasnej osoby - to po prostu dno .Co do wulgarnych prezentow - ok zrozumialem aluzje . Naprawde mysle ze ten temat bedzie do ogarniecia - gleboko w to wieze .
O wygladzie nie ma sensu pisac
Zakladka osobowosc - jest ok
Styl zycia - niektorych opcjii naprawde brakuje
O poszukiwany ideale to naprawde moglbym sie rozpisac ..... nie chce byc wulgarny ale ,,, brakuje mi slow
naprawde nie chce zeby ktos pomyslal o mnie ze jestem inny psychicznie ( delikatnie mowiac i zeby nie ranic nikogo uczuc) ale to ponizej wszystkiego
Zakladka ulubione moze pozostac
i ostatnie co kwestii tak lub nie naprawde mozna kliknac profil dalej i czasem ochlonac emocjonalnie Drodzy Panowie ja nie jestem jakis cieply czy cos , naprawde nie chce wywracac wszystkiego do gory nogami ale naprawde mam na to wielka ochote .
Problemow nie rozwiazuje przy pomocy piesci i sily - postawilem na cos zupelnie innnego
a co do niektorych pan pustym facetem to naprawde nie jestem a to klika zdan to naprawde powinno byc umieszczone w opisie .
Podsumowujac kto nie chce czytac - naprawde nie musi , kto nie chce patrzec - moze poczytac .
poczatek czegos nowego to koniec czegos innego - koniec czegos innego to poczatek czegos innego - naprawde nie ma sie czego bac
dziekuje za uwage mam nadzieje ze nikt nie poczuje sie urazony ale naprawde nie chcialem aby tak wysz
porozmawiajmy o tym przy zimnym piwie emocje opadna ... nie wiem
przepraszam wszystkich jesli za bardzo sie unioslem naprawde nie zalezy mi na tym.
Potrzebuje kogos stabilnego emocjonalnie - to chyba dobre okreslenie
zanim mnie ocenisz - jestem na lekach sporo przeszlem sytuacja mnie przerosla itd ...
UNDERCOVER33
przepraszam wszystkich jesli za bardzo sie unioslem naprawde nie zalezy mi na tym.
Potrzebuje kogos stabilnego emocjonalnie - to chyba dobre okreslenie
zanim mnie ocenisz - jestem na lekach sporo przeszlem sytuacja mnie przerosla itd ...- kogo to teraz obchodzi.