prosze zmiencie cos na tym portalu kobiety placza przed kamerami bo nawet nie moga napisac o tym co czuja . Z facetami to nie mam pojecia co sie dzieje . zmiany juz nie sa potrzebne one sa konieczne inaczej dojdzie do tragedi w niektorych przypadkach , naprawde .... ludzie co sie z wami dzieje!!! Forma opisowa fotki powinna powrócic . Czy naprawde chociaz tyle nie mozna pomoc , kto nie chce pisac naprawde nie musi ale mozliwosci portalu chyba az tak nie musza byc ograniczone . Przepraszam za dosc mocne slowa ale cos czasem trzeba powiedziec - naprawde nie chce ranic nikogo uczuc ale PROSZE sa chyba jakies granice, ale niech sa troszeczke dalej . Zastanawiam sie czy w ogóle jeszcze jakies istnieja , bo jak widze kobiete ktora placze przed kamera to naprawde serce mi kraje .
zmiany strona 1 z 2
naprawde ludzi ktorzy maja problemy nie trzeba zamykac w psychiatryku - trzeba z nimi rozmawiac . Emocji sie nie dusi bo to szkodliwe jak... jak mam mowic zeby do kogos cos w koncu dotarlo .Stoje mocno na ziemi nizej niz na dno nie upadne ale jak wstaje sam czuje gniew i naprawde nie chce wybuchnac bo juz wtedy .... ugryze sie w jezyk i nic nie powiem ok
Niektóre płaczące kobiety na kamerkach, pomyliły Fotka.com z "Rozmowami w Toku". Fotka to portal społecznościowo-rozrywkowy i głupotą jest że niektórzy tak kompromitują się wywalając publicznie swoje prywatne sprawy i żale, zwłaszcza na kamerkach. Nie wspomnę o otwartości w relacjach z innymi, że podają jakiekolwiek kontakty do siebie, dużo opowiadają o sobie czy swoich bliskich.
a uwazasz ze te kobiety sa malo otwarte ? ja uwazam ze one niczego nie pomylily , czy to glupota ? - zastanowilbym sie nad tym chwile ( wiesz wolalbym uzyc slowa lekkomyslne a co do podawania kontaktow to sie z Toba zgodze o rozbieraniu sie nie wspomne ale uwazam ze wszystko jest dla ludzi , chociaz ... linku do profilu tej Pani nie podam na ulicach . doslownie wszedzie mozna spotkac kobiety smutne samotne itd . Panowie badzcie facetami
Panie wiecej dystansu. Kto ze ktoś wypłakuje żale na kamerce to jest dość śmieszne. Jak potrzebuje pomocy niech idzie do psychologa, ewentualnie pogada z kims bliskim ( badz dalekim, ale nie na forum publicznym). Takie płacze to chęć zwrocenia na siebie uwagi. Coraz czesciej w dzisiejszych czassach spotyka sie takie cuda. W imie zasady nie słychać o Tobie - nie istniejesz, nie masz fejsa - nie istniejesz
ja uwazam ze kobiete ktora placze nalezy przytulic , porozmawiac z nia - naprawde ( w psychologa nie musze sie bawic ale stac nie bede i mysle ze reagowac w takich sytuacjach to chyba trzeba
Dzień dobry :-)
Czy to kamerki, czar, forum od zawsze kobiety jak i mężczyźni wyrażali się w sposób słowny i pisemny. Tego w dalszym ciągu nikt im nie zabrania. Nawiązując do:
Czyli jaka?
Przecież wciąż można dodać krótki opis na profilu/status, podpis i wyrazić się w komentarzu pod własnym jak i czyimś zdjęciem.
Nikt nie zabrania też zakładania tematów, robienia transmisji, o ile powyższe nie łamie określonych w regulaminie zasad.
Co do sytuacji na kamerkach:... rozumiem poruszenie, aczkolwiek portal poradnią nie jest.
Przede wszystkim goście i nadający tworzą tam klimat.
Po to jest możliwe pisanie, żeby rozmową naprowadzić transmisję na pogodniejszy tor, a moderatorzy aby przypilnować porządku.
Nikt nikogo do niczego nie zmusza, ale zawsze warto spróbować zagadać, do każdego/ej .
Każdy szuka własnego sposobu wypowiedzenia się i zrozumienia.
Fakt, wylewanie problemów realnych dobrym posunięciem nie jest. Ale... czasy mamy okrutne, pełne pychy, pozorów, etc. Dołożyć do tego internet, jako już część życia - mamy proste równanie wracające do poprzedniej wypowiedzi, każdy szuka swojego sposobu "na ulgę". Zrobi błąd, poniesie jego konsekwencje.
Otwarte relacje, hmmm... Dlaczego nie? Dystans i logika pomoże ogarnąć wszystko :-)
Uznam to za kiepski żart/nie na miejscu .
witam krotki opis przy niku to zbyt uboga forma wyrazania mysli . Pamietam czasy kiedy bylo tu okolo 7 mln zarejestrowanych uzytkownikow i naprawde atmosfera panujaca byla naprawde milsza , Kamerki - to dobry pomysl ale prezentacja swojej osoby naprawde bardzo uboga , mocno ograniczone mozliwosci
pamietam zakladke O sobie naprawde bylo tam mozna napisac cos wiecej niz kilka slow o bardziej rozwinetym zdaniu juz nie wspomne
chcialbym tez zwrocic uwage na to ze troche zbaczamy z tematu - mialobyc o zmianach a nie o kobietach - naprawde dajmy z tym spokój to byl przyklad
Domyślałam się, że chodziło Panu o tą opcję. Cóż, była... fajna.
Jednak obecnie jest sporo możliwości:
Zdjęcia, podpisy, komentarze, sposób zachowania się w wypowiedziach to dużo. Kwestia użycia wyobraźni
To co było nie powróci, jakieś propozycje?
w zakladce styl zycia brakuje opcjii - np na wynajetym . Chcialbym zaprezentowac siebie w sposob taki jak ja tego chce.
A jest tak ze wszysko sprowadza sie tylko do opcjii wyboru .
Brakuje mi np tego ze sam nie moge napisac kogo poszukuje jaki jestem itd wszystko sprowadza sie tylko do wyboru opcjii - a niektorych brakuje