Dobry wieczór mam pytanie odnośnie Klubu Gwiazd jeśli zapłacę przelewem i minie np.14 dni to sami ściągają z konta czy jest informacja że skończyła się a drugie pytanie dotyczy tego czy muszę wysyłać jakieś sms by wyłączyć Klub Gwiazd jeśli płacone było przez przelew?
Klub Gwiazd
nie ma opcji by ktokolwiek ściągnął ci coś z konta bez twojego pozwolenia. Jeśli dokonujesz opłaty przelewem nie ma potrzeby wysyłania jakichkolwiek SMSów. Po 14 dniach usługa przestanie działać
Nie krytykuj masturbacji! To seks z kimś, kogo się kocha! — Woody Allen
ModTV
Poważnie chce Ci się na takie bzdury pieniądze wydawać? Jak sobie tam chcesz...
Zauważyłem, że ludzie się skarżą, że płacą za to i nic w zamian nie otrzymują. Może warto wpierw poczytać, co napisali.
Oczywiście nie podpisuję się do końca pod tym co mówią, bo sam sie nie przekonałem.
Dzięki za odpowiedzi 5zł mnie nie zbawi jak mi się nie spodoba to więcej już nie zapłacę i tyle dlatego o to pytam :)
FOTKA TEAM nie działa chyba ... więc tutaj się wkleję jeszcze raz ...
witam .. kupiłem sobie właśnie gwiazdę na 14 przez SMS .. po czym przyszło potwierdzenie i informacja że co 14 dni będzie sms specjalny za który będą pobierane opłaty ale żeby to wyłączyć wystarczy wysłać kolejnego smsa o treści STOP... tak też zrobiłem wysłałem żeby w przyszłości nie zapomnieć ... ale problem w tym że ani nie mam GWIAZDY ani nic .. a pieniądze wydane ... co z tym fantem? jak to możliwe? jeżeli nie ma GWIAZDY to proszę o zwrot pieniędzy i tyle ...
do kogo się zgłosić żeby zadziałało? bo dziewczyny z FOTKA TEAM ostatni raz zalogowane w kwietniu a jakby nie było mamy lipiec ...
Jeżeli SMS-em to na 30 dni zapłacisz 11,07 i twój pakiet Gwiazda będzie automatycznie przedłużany o 30 dni.
W każdej chwili możesz zakończyć subskrypcję wysyłając STOP FOTKA na 60968.
Wszystkie sposoby płatności i informację znajdziesz pod Tym linkiem: http://fotka.com/klubgwiazd?ref=210