MariushM
MariushM
  10 lipca 2016 (pierwszy post)

Gdy dostanę powiadomienie na telefon to na moim profilu wyświetla się, że jestem online mimo że tak nie jest, potem dostaję pretensję od dziewczyn że je olewam bo nie odpisuję im mimo że niby jestem online.

niejadenasdm2016kr
niejadenasdm2016kr
  10 lipca 2016

przecież to z opóźnieniem
i to nie od dziś
temat przerabiany od Lat

niejadenasdm2016kr
wpis jest ukryty
esquilo
Reputacja: -449 | BluzgometrTM: 725
esquilo
  10 lipca 2016

Te sprawy damsko męskie d83dde33

Konto usunięte
Konto usunięte: Gdy dostanę powiadomienie na telefon to na moim profilu wyświetla się, że jestem online mimo że tak nie jest, potem dostaję pretensję od dziewczyn że je olewam bo nie odpisuję im mimo że niby jestem online.

Witam, tutaj jest sprawa złożona.
O ile faktycznie występują zawirowania ze statusem online, to też faktem jest iż takowy (niebieska lampka) może się wyświetlać do 20 minut po wylogowaniu się z serwisu.

Jak rozumiem dostaje Pan powiadomienia na telefon, czyli korzysta z:

- aplikacji
wyjaśnienie:
nie wylogowując się (zwykle dłuższy okres zawieszenia daje status offline)/zaglądając co jakiś czas wyłania się kwestia zaglądania i odczytywania pw, ogarniania powiadomień, co może poskutkować zawirowaniem w ciasteczkach.

- odczytuje Pan wiadomości/powiadomienia z maila
wyjaśnienie:
w chwili odczytywania wiadomości z maila (pomimo wylogowania się z serwisu) pokaże taki status, który po jakimś czasie zniknie

Reasumując może Pan odpowiadając napisać: "na każdą wiadomość odpowiadam w odpowiednim czasie", dodając info zawarte powyżej. Prawda, że to brzmi elegancko i kulturalnie?

(W razie wątpliwości właściwe osoby proszę o poprawienie mnie.)
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.