Wy sobie kupicie to jakie mam dać fotki moja wina ze tak wyglądam włączać mi to już to wam wyślę i napiszę Fotka pl na moich zdjęciach to już nie można dobrze wyglądać kpina ten co tam siedzi w biurze to pewnie zazdrości bo może Bęben do ziemi i jak leje to musi mieć lusterko kpina
lista tematów
Wy sobie kupicie to jakie mam dać fotki
Zasady obowiązujące na Fotka.com
"Pierwsze zdjęcie na profilu ma przedstawiać Użytkownika (aktualne zdjęcie z dobrze widoczną twarzą)."
Skoro notorycznie dodajesz zdjęcia, na których twoja twarz nie jest rozpoznawalna, są one kasowane.
"Pierwsze zdjęcie na profilu ma przedstawiać Użytkownika (aktualne zdjęcie z dobrze widoczną twarzą)."
Skoro notorycznie dodajesz zdjęcia, na których twoja twarz nie jest rozpoznawalna, są one kasowane.
Shaitan: Zasady obowiązujące na Fotka.com
A jakim cudem to sprawdzicie czy zdjęcie jest aktualne?
Oczywiście, że jest to kpina usuwają zdjęcia z zazdrości, i jeszcze banują za jedno dodane zdjęcie dwa razy. Twarz ma być rozpoznawalna bo przecież dodajesz zdjęcia jak do kartoteki policyjnej.
Ja mam pytanie, jak tutaj stworzyć Nowy Oddzielny Album bo mi wrzuca fotki do głównego a opcji oddzielny nowy album nie widzę.