Gdy próbuję dać TAK/NIE wyskakuje komunikat:
"Wystąpił błąd. Spróbuj ponownie za chwilę. "
Wystąpił błąd. Spróbuj ponownie za chwilę.
Miałem napisać to samo, do tego na aplikacji mobilnej pokazuje na tak/nie tylko 5 ciągle tych samych osób i wyskakuje brak kolejnych rekomendacji
Coś popsuli... Fotka ma jakąś dziwną przypadłość i jak coś działa dobrze to muszą to po jakimś czasie zepsuć.
Jakiś czas temu ktoś z Fotka Team na forum pisał o tym, że będą na dniach wgrywać nowy skrypt obsługujący głosowanie TAK/NIE by poprawić błędy w aktualnie działającym skrypcie obsługującym głosowanie. Pewnie w nocy załadowali nową wersję i jest gorsza niż poprzednia. Tak to już bywa, że lepsze jest wrogiem dobrego. xD
Spokojnie, jak informatycy się wyśpią i wyleczą kaca po sobotnim balowaniu pewnie naprawią szybko ten błąd. ;)
Poszła poprawka.
@GorszySort
Nowa wersja skryptu odpowiedzialnego za dobieranie kolejnych profili działa już od jakiegoś czasu; problem braku możliwości decydowania wynikał z błędu w bazie danych.
OK
Korzystając z okazji i tak na marginesie moglibyście poprawić by skrypt podczas przeglądania profili nie wyświetlał mi tych na które oddałam już głos. Bo jest to trochę irytujące kiedy kilka razy wyświetla mi się profil na który już głos oddałam. :P
Na pewno przeglądasz osoby do decydowania ze strony głównej (filtr: blisko mnie)?
Jeżeli wejdziesz na jakiś profil z rankingu, online lub podglądacza - masz osoby z tych miejsc ale już bez wybierania czy oddałeś na nich głos czy nie.
Aby wyzerować filtr względem zakładki wystarczy kliknąc w logo serwisu (lub zmienić filtr). Będziesz miał znów osoby jak najbliżej Twoich lokalizacji jak najbardziej online.
Wchodzę w osoby na zakładce on-line. Wybieram pojedynczy profil i oceniam go na TAK/NIE i po oddaniu oceny strona ładuje automatycznie kolejny profil. Często zdarza się, że ten ładowany automatycznie profil to profil na który już oddałam głos.