DeeJayStachu
DeeJayStachu
  10 marca 2016 (pierwszy post)

Zgłaszam skargę na Administratora/Administratorkę, który usunął/która usunęła moje zdjęcia z profilu. Wyraźnie macie napisane przy dodawaniu zdjęć cyt. "Posiadając zdjęcie z dobrze widoczną twarzą, możesz dodawać zdjęcia swojego autorstwa, przedstawiające Twój wizerunek, pasję, zwierzęta, itp." Oznacza to, że po dodaniu zdjęcia z widoczną twarzą mogę dodawać inne zdjęcia, dlatego też, chcę, aby te zdjęcia powróciły razem z oddanymi na te zdjęcia głosami Pozdrawiam.

Avatar użytkownika gregbondgregbond
Reputacja: -164 | BluzgometrTM: 1
gregbond
  10 marca 2016
Konto usunięte
Konto usunięte: Oznacza to, że po dodaniu zdjęcia z widoczną twarzą mogę dodawać inne zdjęcia,

Dokładnie taka jest prosta zasada na tym serwisie, dodaj takie zdjęcie na którym jesteś bez kolegów i ustaw jako pierwsze, a nikt Ci nie usunie zdjęć.
"Dzisiaj grubas nie wie, czy ciepło czy zimno, a jutro pójdzie do urny głosować, i nie dziw się pan, że pojutrze obudzisz się pan w trzeciej rzeszy"
DeeJayStachu
DeeJayStachu
  10 marca 2016

Nie powiadasz? Zrobiłem tak po czym zdj zostały usunięte.. Jakoś wcześniej nikt nie miał o nie problemu. Powód nawet był taki, że to nie moje zdj co mnie bardzo rozbawiło ;) Jakoś inni mają zdj swoich aut i wgl i jakoś nikt się nie dopierdziela.. Z klubów tak samo.. To gdzie mogę dodać te zdj? Niech mi raczą odpowiedzieć, bo na priv widzę w du... Mają to jak ktoś próbuje uzyskać odpowiedź.

Shaitan
Shaitan
  10 marca 2016
Konto usunięte
Konto usunięte: Oznacza to, że po dodaniu zdjęcia z widoczną twarzą mogę dodawać inne zdjęcia, dlatego też, chcę, aby te zdjęcia powróciły razem z oddanymi na te zdjęcia głosami Pozdrawiam.

Zgadza się, problem jednak w tym, że to zdjęcie

nie jest zdjęciem z:
Konto usunięte
Konto usunięte: dobrze widoczną twarzą

widać na nim jedynie oczy.
DeeJayStachu
DeeJayStachu
  10 marca 2016

Zdjęcie jest już inne i zdjęcia też zostały usunięte, a ja nie chve wstawiać zdj tylko siebie, co w takiej sytuacji zrobic?

Reputacja: -5 | BluzgometrTM: 695
woland
  10 marca 2016
Ostatnio edytowany: 1 stycznia 1970
Konto usunięte
Konto usunięte: Zdjęcie jest już inne i zdjęcia też zostały usunięte, a ja nie chve wstawiać zdj tylko siebie, co w takiej sytuacji zrobic?

Nie było takiego zdjęcia - tu opisze że było jeszcze zdjęcie samochodu i ... zdjęcie grupowe - na dodatek z reklamą i oznaczeniem autora zdjęcia, którym to autorem nie jesteś Ty.
Niemniej, nie masz obowiązku wstawienia zdjęcia swojej twarzy - wówczas jednak tracisz przywilej posiadania jakichkolwiek zdjęć na profilu.

Nie krytykuj masturbacji! To seks z kimś, kogo się kocha! — Woody Allen
ModTV

DeeJayStachu
DeeJayStachu
  11 marca 2016

Od kiedy wy się tak tego czepiacie? Jakoś od 5 miesięcy nikt się nie doczepiał, a tu nagle :)
Zacznijmy od tego, iż zdjęcie to, które wykonał wykonawca zdjęcia, publikuje je publicznie i zgadza się na publikowanie przez inne osoby owych zdj. Tak było zdj auta i to należało by przykładowo do "Hobby" ;) Tak samo Yamaha też zaliczała by się do "Hobby" - Motoryzacja. Wczoraj dodałem zdjęcie z twarzą i proszę nie pisać, że nie :) Dodałem i o godzinie 4 coś zdjęcia te zostały usunięte zostało profilowe i na Enduro, po czym w południe jak wszedłem na stronę zdjęcia już żadnego nie było :) A Zdjęcia te były mojego autorstwa i mogłem je mieć.. Widzę, że Regulamin, który stworzyliście się Was nie tyczy.

Reputacja: -5 | BluzgometrTM: 695
woland
  11 marca 2016
Konto usunięte
Konto usunięte: Wczoraj dodałem zdjęcie z twarzą i proszę nie pisać, że nie :)
Jednak to napiszę - NIE! nie było żadnego zdjęcia zgodnego z zasadami dodawania zdjęć. Ok. 4 zostały dodane 3 zdjęcia - motocykl, samochód i zdjęcie grupowe. Wszystkie te zdjęcia byłyby dopuszczalne gdybyś jako pierwsze posiadał zdjęcie z wyraźnie widoczną twarzą - takie na którym można cię rozpoznać. Prościej już nie da się wytłumaczyć chyba.

Nie krytykuj masturbacji! To seks z kimś, kogo się kocha! — Woody Allen
ModTV

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.