Witam ostatnio dodstalam wiadomość ze ktoś bezkarnie wykorzystuje mój wizerunek tworząc konto wlasnie na Fotka z moimi trzema zdjęciami: http://fotka.com/profil/Oluska21 , osoba ta bezczelnie podszywa się pode mnie , nie wiadomo co wypisując ;/ zglaszalam emailowo do administratora naruszenie regulaminu oraz kradzież zdj już dwukrotnie już po raz drugi zdjęcia zostały usunięte lecz nie ma pewności co dana osoba nabruzdzila do innych uzykownikow posiadając moje zdjęcia przez jakiś czas oraz czy nie doda ich poraz trzeci. Całą ta sytuacja jest wielce niesmaczna i nie przyjemna, wrocilam na fotke tylko aby mieć wgląd na caly bieg zdarzeń. czytałam regulamin fotki i wiem ze admisnistrator ma prawo zweryfikować czy zdjeca dodane przez użytkownika naleza właśnie do danej osoby wysylajac teraźniejsze zdj z uwzględnienie daty i godziny i jestem wstanie udowodnić ze zdj naleza do mnie do tego profilu wcześniej posiadałam u państwa konto pod loginem mzs25 jak dobrze pamiętam lecz później usunelam konto. jak wcześniej już pisałam emailowo postanowiłam o całej sprawie powiadomić policje =]
lista tematów