GRADEK83
grzesznyjakaniol
grzesznyjakaniol
  15 lutego 2016

Opcja blokowania oddawania tak/nie była mało użyteczna i mało użytkowników z niej korzystało

Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 58
mark
  16 lutego 2016

Po zmianie filtra musisz chwilę zaczekać zanim się zapisze. W jakiej zakładce masz problem?

Blokada decydowania tak / nie została usunięta z opcji - decyzje to teraz podstawowa funkcjonalność serwisu.

Widzisz jakiś komunikat przy próbie ustawienia 'podwyższonej jakości'? Czy masz zainstalowanych kilka mikrofonów i czy przełączasz je w ustawieniach flash podczas nadawania?

GRADEK83
GRADEK83
  16 lutego 2016
Ostatnio edytowany: 1 stycznia 1970
mark
mark: Po zmianie filtra musisz chwilę zaczekać zanim się zapisze. W jakiej zakładce masz problem?

Kamerki.

np. Ustawiasz przedział filtra 30-33 pokazuje 3 osoby a po naciśnięciu ponownie na ikonkę z paska KAMERKI odświeża stronę i już filtr nie działa po mimo tego że jest ustawiony na sztywno. Raz ustawiony powinien działać cały czas zawsze działał. Mam chrome na firefoxie tak samo się dzieje.
Shaitan
Shaitan
  16 lutego 2016
Konto usunięte
Konto usunięte: Kamerki.np. Ustawiasz przedział filtra 30-33 pokazuje 3 osoby a po naciśnięciu ponownie na ikonkę z paska KAMERKI odświeża stronę i już filtr nie działa po mimo tego że jest ustawiony na sztywno. Raz ustawiony powinien działać cały czas zawsze działał.

A ciasteczka dla serwisu masz zaakceptowane?
GRADEK83
GRADEK83
  16 lutego 2016
Shaitan
Shaitan: A ciasteczka dla serwisu masz zaakceptowane?

Wiedziałem że ktoś o ciasteczka się przyczepi :D

Tak ciasteczka zostały zresetowane jak wspominałem na innej przeglądarce jest to samo.
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 58
mark
  17 lutego 2016

Filtr na kamerkach został poprawiony

GRADEK83
GRADEK83
  17 lutego 2016
mark
mark: Filtr na kamerkach został poprawiony

Chyba jeszcze nie bo u mnie bez zmian
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.