Wiem jak dziala to drugie, ale o co chodzi z tym pierwszym, jak sie to ocenia i jak sprawdzic?:p
Reputacja i bluzgometr strona 2 z 2
I problem userki się wyjaśnił.
Chodzi o postowanie na forum Fotki korzystając z telefonu i przeglądarki, sprawę załatwia - uwidacznia łapki - obrócenie ekranu z pozycji pionowej do poziomej ;-)
"Czasem lepiej się nie odzywać i wydawać sie głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości." - Mark Twain
Jak trafię to mogę uwiecznić fotką. Bo rozumiem, że to, że Tobie nie mogę dać oceny, to "taki feature" ;) bo jesteś wyżej rangą.
[edited]
Hmm, może to od strony zależy? Tutaj: http://www.fotka.pl/forum/fotka.pl/1184850,zdjecia_w_serwisie na pierwszej stronie nie mam łapek przy żadnym poście, na drugiej stronie jest jeden post i tu mogę ocenić.
"Czasem lepiej się nie odzywać i wydawać sie głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości." - Mark Twain
Hm, na to nie wpadłem, że to może być ograniczenie czasowe. Dziwny powód, ale może to jest to. Przy okazji przyjrzę się datom.
Mogłeś od razu uściślić o co Ci chodzi. Gregbond odpowiedział, zatem z innej strony:
... dlaczego?
Lub inaczej, po co dłuższy okres? Przy przymulonym forum i ruchu nie ma sensu dawanie możliwości czegoś, co samo z siebie jest w większym procencie trollowaniem.
To nawet dobrze, każdy głos się liczy prawda?
"Niektóre", to nie wszystkie na jednej stronie^^
Mniejsza :D
Tak zrozumiałam, szczególnie z uwagi na pytanie:
:D
Parę dni do nie tydzień.
Poza tym można ocenić czyjąś wypowiedź cytując daną osobę i wyrażając swoją apro/dezaprobatę - o ile temat jeszcze "żyje" lub założyć celowo nowy wątek.
Dla chcącego nic trudnego :D
Poważne są te wojenki o coś, co jest zabawką.
Akurat tam mi się te łapki podobają, nie każdy chce zabierać głos lub powielać aprobatę, jak nie ma nic do dodania, moderator też człowiek i czasem może dodać głupi pomysł co uznał za sensowny, a że to ma wpływ na reputacje to inna kwestia ale to o niczym nie świadczy, jedynie ktoś nowy na forum pomyśli kto mi pomaga lub mnie poprawia z taką reputacją niską.