Hej , mam pytanie wie ktoś może jak w tej chwili można przenieść fotke z albumu nie widze u siebie teraz tej opcji przy zdjęciu przenieś fotke między albumami .... pomoże ktoś ?:)
lista tematów
przeniesienie zdjecia miedzy albumami strona 2 z 2
Możliwe, może coś się zmieniło, z tego co się dowiedziałem podczas dodawania 1001 zdjęcia został utworzony nowy album ponieważ ten pierwszy był zapełniony i nie można było tam już dodawać nowych zdjęć...
Serio są osoby, które mają 1000 zdjęć?
Spotkałem się ze 100.. 200, ale do 1000 to trochę brakowało.
"Czasem lepiej się nie odzywać i wydawać sie głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości." - Mark Twain
Dostałem właśnie przykład na prv, srogo. Ale takich profili jest tu może z promil, a obstawiam, że ludzie chcieliby raczej powrotu możliwości katalogowania wrzucanych zdjęć przez dowolne manipulowanie albumami. No ale Fotka przyjęła kurs destrukcyjny w tym temacie i niewiele zrobimy poza pomarudzeniem na forum.
"Czasem lepiej się nie odzywać i wydawać sie głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości." - Mark Twain
woland: Serio, serio - jest np. pewna pani fotografująca wszystko co zobaczy - z samego lata ma chyba z 1K
Chińskie DNA, pstrykajo gdzie mogo :D
Przypomina mi się inny taki wygrubaszony login, ma nawet zdjęcia kłódek i robaczków xDDDD
Beholder: Dostałem właśnie przykład na prv, srogo. Ale takich profili jest tu może z promil, a obstawiam, że ludzie chcieliby raczej powrotu możliwości katalogowania wrzucanych zdjęć przez dowolne manipulowanie albumami. No ale Fotka przyjęła kurs destrukcyjny w tym temacie i niewiele zrobimy poza pomarudzeniem na forum.
No właśnie to mnie dziwi, jest dokładnie tak jak piszesz - Destrukcyjny kurs
Nie, żeby mi to jakoś szczególnie przeszkadzało, ale to na prawdę nie jest normalne.
Mimo tego, że czasami podśmiechujemy pod nosem, to chcemy jednak dobrze... Dla samego w sobie serwisu i Użytkowników.
Kiedyś nagradzano za chęć pomocy, walczyli o to wszystko, teraz w ogóle tego nie czuć.
Wygląda to jak wielka WALKA z Użytkownikami, którzy próbują zmienić coś na lepsze "oczywiście nie w każdym przypadku", no ale nie oszukujmy się.
Minimum wdzięczności i zrozumienia, chyba niczego więcej w tej chwili nam nie trzeba.