"Fotka to "gówno" PROTEST przeciwko chamstwu MODA strona 3 z 4
Czy to są nowe standardy na tym portalu? Czy ktoś reprezentujący taki poziom i epatujący takim zachowaniem może być tu moderatorem? Wiadomo że portal upadł ale są tu jeszcze użytkownicy którzy oczekują kultury osób reprezentujących portal Fotka.pl.
>sieknij post dla beki
>nakieruj fp niczym interaktywną zabawkę na brzydkie wypowiedzi
>zapostuj administracją, napisz tak aby myśleli, że płaczasz
>knypeczek postuje brzydką wypowiedz, o którą wczesniej ci chodziło
>drugi cytuje ją w temacie technicznym
>rozkręca sie beczka na priwkach, myśl jakiej pasty użyć
>poszła najbardziej znana pasta w sieci
>ziemniak juz sie zbulwersował, koleżka od zabawy w błotku xD
>jakis mg kamerek, które słyną z penisów/cycków daje posta, którym podbija naiwnosc i niewiedzę ziemniaka
>zaczyna sie kółko wzajemnej adoracji grubo łączone z atencją pod tytułem "czy aby to nie próbują orać bogusia, a moze to ich zaorał" nikt nie kuma ze to zwykła prowokacja i czytanie smiesznej reakcji na byle post
blagam przestańcie sie przejmować byle gowno postem to nie będzie takich płaczków xD
Czystą przyjemnością zaczyna robić sie granie wam na nerwach moze tak troche logiki, a na pewno dojdziecie do tego, ze ktoś tylko i wyłącznie zabawia sie waszym wirtualnym kosztem, rozsyła temat po priwkach i smieje sie z tego jeszcze wiecej ludzi xD
ps2 jak mozna nie znac tej wklejki o papiezu, siedzicie w sieci wiecej niz ja w pracy, ba gdybym czas mojej pracy pomnożył razy dwa, to bym nie dorównał waszemu surfowaniu po sieci, a wy dalej dajecie robic z siebie posmiewisko. W sumie jak ktoś siedzi i czyta tylko zgłoszenia to czego mozna sie spodziewac.. :(
wielki smiech
Skoro jest tutaj tak źle, to po co te akty frustracji i jakieś żałosne prowokacje idące w parze z napinaniem się w ostatni dzień weekendu ? :)