Kontrowersje
Kontrowersje
  14 października 2015 (pierwszy post)

Czy to są nowe standardy na tym portalu? Czy ktoś reprezentujący taki poziom i epatujący takim zachowaniem może być tu moderatorem? Wiadomo że portal upadł ale są tu jeszcze użytkownicy którzy oczekują kultury osób reprezentujących portal Fotka.pl.
Kontrowersje
Kontrowersje
  14 października 2015

Całą rozmowę można przeczytać w tym wątku http://www.fotka.pl/forum/hydepark/15679544,Typowy_wygryw/1
Gratulacje poziomu do jakiego upadliście, i tego kto w jaki sposób "REPREZENTUJE" portal Fotka.pl

Dystans
Dystans
  14 października 2015

Dlaczego Administracja pozwala na takie reprezentowanie ich imienia to nie wiem. Ja bym na to nie pozwolił :-)
A co gdyby "świeży" user to poczytał? czy nie bałby sie napisac do moderacji w jakiejs sprawie, ponieważ mógłby dostac odpowiedz w takim stylu?

erazm
erazm
  14 października 2015

Kontrowersje, skoro uważasz, że fotka to gówno, czemu nie usuniesz konta?

Kontrowersje
Kontrowersje
  14 października 2015
erazm
erazm: skoro uważasz, że fotka to gówno, czemu nie usuniesz konta?

To nie ja tak uważam tylko MODERATOR tego portalu, zauważ że dodałem " ..." Ja szanuję Fotkę i kocham, w życiu bym tak nie napisał.
beq
beq
  14 października 2015

Jeśli uważasz że serwis społecznościowy Fotka to gówno.. To po co masz jeszcze tutaj konto

Kontrowersje
Kontrowersje
  14 października 2015
beq
beq: Jeśli uważasz że serwis społecznościowy Fotka.pl to gówno.. To po co masz jeszcze tutaj konto

No właśnie
Shaitan
Shaitan:
czemu masz tu konto?
Shaitan
Shaitan
  14 października 2015

Gdzie ja tam niby napisałem, że fotka to gówno?

Kontrowersje
Kontrowersje
  14 października 2015
Shaitan
Shaitan: Gdzie ja tam niby napisałem, że fotka to gówno?

Traktujesz w ten sposób Użytkowników tego portalu, więc co za tym idzie portal Fotka.pl
.. I to już nawet nie chodzi o to, tylko Ty po prostu zachowujesz się jak jakaś patologia nie moderator.
Shaitan
Shaitan
  14 października 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Traktujesz w ten sposób Użytkowników tego portalu, więc co za tym idzie portal Fotka.pl

Jedynie odparłem idiotyczne zarzuty, że uprawnienia cokolwiek zmieniają ;)
Konto usunięte
Konto usunięte: zachowujesz się jak jakaś patologia

Uwielbiam tak perfidnych hipokrytów ;)
Kontrowersje
Kontrowersje
  14 października 2015
Shaitan
Shaitan: Jedynie odparłem idiotyczne zarzuty, że uprawnienia cokolwiek zmieniają ;)

No jak nie zmieniają, wyobraź sobie tak zachowującego się moderatora jakiegoś ważnego dla Ciebie portalu, pomijając oczywiście Fotkę. Nie sądzę aby wyzywał użytkowników od "gówna" nawet jeśli tak myśli, po prostu są pewne granice i poziom zachowań.
Shaitan
Shaitan: Uwielbiam tak perfidnych hipokrytów ;)

Ja nie mam oczka i nie reprezentuję Fotka.pl (odróżnij)
Shaitan
Shaitan
  14 października 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: No jak nie zmieniają, wyobraź sobie tak zachowującego się moderatora jakiegoś ważnego dla Ciebie portalu, pomijając oczywiście Fotkę. Nie sądzę aby wyzywał użytkowników od "gówna" nawet jeśli tak myśli, po prostu są pewne granice i poziom zachowań.

A czy ja do kogokolwiek napisałem "jesteś gównem"? (mając uprawnienia) Chłopie, weźże się ogarnij i przestań siać głupi ferment oraz nadinterpretować czyjeś wypowiedzi, bo to jest naprawdę nudne a poklasku i tak nie uzyskasz.
Kontrowersje
Kontrowersje
  14 października 2015
Ostatnio edytowany: 1 stycznia 1970
Shaitan
Shaitan: A czy ja do kogokolwiek napisałem "jesteś gównem"? (mając uprawnienia) Chłopie, weźże się ogarnij i przestań siać głupi ferment oraz nadinterpretować czyjeś wypowiedzi, bo to jest naprawdę nudne a poklasku i tak nie uzyskasz.

Uogólniłeś więc myślę że to i do mnie było, przestań się tłumaczyć jak złodzieje z PO bo nic Ci to nie da.
Shaitan
Shaitan
  14 października 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Uogólniłeś to

A gówno prawda. Nie rozumiesz moich wypowiedzi to trudno.

Konto usunięte
Konto usunięte: myślę

okej

Konto usunięte
Konto usunięte: przestań się tłumaczyć

fakt faktem nie wiem po co znów tracę czas na tłumaczenie ci czegokolwiek, chyba jednak cię lubię, bo dostarczasz dobrej rozrywki :D
PS: coś dawno nie pisałeś do mnie PW, skończyła się licencja na bluzgatora czy google już ma cię dość?
Kontrowersje
Kontrowersje
  14 października 2015
Shaitan
Shaitan: PS: coś dawno nie pisałeś do mnie PW, skończyła się licencja na bluzgatora czy google już ma cię dość?

Kandyduję na moda
.. sądząc po poziomie obecnej moderacji stwierdziłem że mam spore szanse d83dde0f
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.