Janekzlasu
Janekzlasu
  16 września 2015 (pierwszy post)

What the fuck is it??d83dde33

Psyko
Psyko
  16 września 2015
Ostatnio edytowany: za 29 listopada 2887

Treść postu wulgaryzm d83dde02 d83ddc48 sam sobie odpowiedziałeś na temat.

esquilo
Reputacja: -449 | BluzgometrTM: 725
esquilo
  16 września 2015
Konto usunięte
Konto usunięte:

Po najechaniu kursorem na avatar rzeczywiście widzimy "Bluzgometr". Jest to pozycja zliczająca przekleństwa jakie użytkownik napisze na forum lub we wiadomości prywatnej (troszkę dziwne, ale prawdziwe).

Pamiętam Twoje wypowiedzi co do poszanowania regulaminu i zasad jakie pojawiły się w innym dziale, cóż... Może zróbmy tak, postaraj się ograniczyć swoją swawolę i pisanie w sposób wulgarny na forum.

;-)
Janekzlasu
Janekzlasu
  17 września 2015
:banan: nie przypominam sobie abym używał wulgaryzmów,zresztą nie wiem co dla was jest onym a co nie ?
esquilo
esquilo
  17 września 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: nie przypominam sobie abym używał wulgaryzmów,zresztą nie wiem co dla was jest onym a co nie ?

Nie cwaniakuj. Napisałeś już do mnie na pw i jak tak bardzo chcesz udzielę Ci też tam instrukcji w tej sprawie. Forum nie jest dobrym miejscem na taki wykład :-).
Beholder
Reputacja: -68 | BluzgometrTM: 30
Beholder
  17 września 2015

Faktem jest, że użytkownicy nie wiedzą, za jakie wyrazy Bluzgometr™ daje punkty. Ja nie kojarzę bym bluzgał, a jednak parę punktów nabiłem :)

"Czasem lepiej się nie odzywać i wydawać sie głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości." - Mark Twain

esquilo
esquilo
  17 września 2015

Czy ktokolwiek z Was miał swoje własne wiadomości ozdobione pięknymi znaczkami "@#$%!"? Szczerze proszę :ziober2:

Reputacja: -5 | BluzgometrTM: 695
woland
  17 września 2015
esquilo
esquilo: Czy ktokolwiek z Was miał swoje własne wiadomości ozdobione pięknymi znaczkami "@#$%!"? Szczerze proszę

Nigdy :crylol:

Nie krytykuj masturbacji! To seks z kimś, kogo się kocha! — Woody Allen
ModTV

Dystans
Dystans
  17 września 2015

SIUSIAK

Dystans
Dystans
  17 września 2015

czemu nie dodalo do bluzgometru

Beholder
Reputacja: -68 | BluzgometrTM: 30
Beholder
  17 września 2015

Nie kojarzę, a nawet jakbym chciał sprawdzić to nie sprawdzę, bo Fotka po cichu usuwa starsze konwersacje :(

"Czasem lepiej się nie odzywać i wydawać sie głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości." - Mark Twain

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.