Temat został wcześniej usunięty pewnie przez na palonego moda któremu nie spodobało się to że ktoś dba o kulturę na tym portalu erotycznym. Z góry mowie - będę pisał do skutku. Ban na konto ? Ban na IP ? Da się wszystko ominąć. Kobiety a raczej pustaki pokazują cycki a mod jeszcze wyrzuca. Mnie spotkała blokada przez pustaczke która pokazuje cycki a inną osoba została wyrzucona. Powód jest prosty. Moderator nie chciał by przerywano pokaz. Ja się pytam - gdzie tu admin ? I kim są napaleni modzi. Fotka to już nie portal społecznościowy tylko portal erotyczny. Chce nadmienić że posiadam zdjęcia jak kobiety w naganny sposob ukazują swoje tłuste wdzięki. Proszę o wypowiedzi adminow tutaj a nie na priv. Niech każdy zobaczy reakcje.
Re: Łamanie regulaminu przez użytkowników/moderatorów strona 2 z 2
To dlaczego nikt nie chce odbanować ziomka z drugiego tematu lub usunąć jego konto, czemu jest brak odpowiedzi, i dlaczego nie odpowiedziałas na moje pytanie dlaczego tylko ty się wypowiadasz a nie reszta pseudo modów, adminow ?
Fotka nie potrafi przyznać się do błędów, wyciągnąć odpowiednich wniosków i zatrzymać przy sobie normalnego użytkownika na dłużej jak 24 godz i stara się to zrobić na siłe poprze bany i blokady z nadzieją że zmienisz zdanie. Potrafi za to idealnie zniechęcić użytkowników do pozostania i logowania się tutaj poprzez totalny bałagan jaki panuje wszedzie. Prawda Pani Magdaleno?
User dostał wyjaśnienie w swoim wątku. Czytanie ze zrozumieniem, właściwa interpretacja i nie wcinanie się bardzo wskazane :P.
Chcesz, żeby ktoś z Tobą dyskutował w momencie, kiedy obrażasz? Oj, nie przeciągaj struny...
Stricte: mam złamaną nogę i bez forum żyć nie mogę .
Tak serio to poczekaj na ewentualne odpowiedzi. Jest weekend, mniejszy ruch i aktywność osób uprawnionych, mogących się odnieść do pytań.
Sorki, ale wyjasnienie, ze ban bo zlamalem regulamin nie jest wyjasnieniem, bo regulaminu samego w sobie nie zlamalem...
poprosilem za to o usuniecie mojego konta i w odpowiedzi od fotka team cisza do tej pory a od Ciebie , ktory artykul niby o tym mowi....
Art. 15
Użytkownik ma prawo do usunięcia Konta samodzielnie bądź kontaktując się z Administratorem Serwisu. Usunięcie konta powoduje rozwiązanie Umowy z Serwisem.
wiec ja to widze tak, ze lam iecie regulamin wy w tej chwili bo uniemozliwiacie mi kasacje konta...
pozdrawiam i zycze milego wieczoru.. ja juz nie mam nic do dodania. chce skasowac konto, bo portal Fotka przez zarzadzajacych zszedl calkowicie na psy
ale nadal kazecie mi czekac na koniec bana...
skoro az tak bardzo karzecie ludzi wlasciwie za nic i uwazacie, ze regulamin zlamalem, wiec sami nie lamcie regulaminu i umozliwcie mi kasacje konta :-)
Brawo. Określenie schodzenia na psy bardzo trafne. I jakoś nadal modzi walą kuce bo wczoraj znów nadawały pustaki z uwidocznionym tluszczem
1. Masz pewność, ze moderatorzy nie reagują? Nie widzisz co robią więc nie teoretyzuj.
2. Szanowny kolego, moderator to człowiek z dodatkowymi uprawnieniami, nie bot siedzący 24/7. Nie każdy jest dostępny w tym samym czasie.
3. Masz możliwość zgłoszenia:
- na transmisji pod okienkiem jest button
- pw do moderatora, nawet do FP (nikt nie odpowiada/nie ma - zrzut/link profilu na Pw)
4. Interpretacja:
a) nagość, centralne obrażanie itp. wiadomo, zgłaszasz
b) transmisja nie odpowiadająca Ci stylem, użytkownik/czka wyglądem:
- grzecznie zwracasz uwagę
- ignorujesz
- opuszczasz ti wi.
5. Zachowanie.
Nie obrażaj, wyrażając się w kulturalny sposób więcej zyskasz.
6. Cierpliwość.
1. Korzystam z tel
2. Moderator by od razu zareagował bo wystarczy wejść na kam i już od początku było widac
3. Mam ignorować takie coś ?Kupilem premiuma by oglądać cycki ?
4. Zarejestrowalem się by po pogadac na kam a nie oglądać jak piją,palą, pokazują cycki
5. Widać jak traktujecie sponsorów i użytkowników.
6. Skoro modzi się op*****,*ją to może wybierzecie innych ?
Scr. z tel. + pw mobilka i wersja tradycyjna.
Jakbyś nie wiedział jak znaleźć listę z tel. To zapodaję:
... pyk paluszkiem na strzałkę obok napisu Fotka.pl,
... pyk w odnośnik Fotka Przyjaciele.
Już Ci pisałam, widzisz rażącą niekompetencji ę zgłoś z tel. j.w..
Zgłaszać, zwracać uwagę.
Pić piwo z tego co wiem można, palić też.
Sam określasz co oglądasz, także... zawsze możesz opuścić transmisję i zajrzeć na inną. Baa, nawet zrobić własną :D.
Oczywiście dostałeś bana na forum ponieważ zignorowałeś uwagi co do zachowania tutaj.
P.S. Nabór - wakacyjny - trwa, jest nawet wątek o tym w dziale ksmerek. Masz kandydata/tkę? Zgłoś! A może sam chcesz kimś takim zostać? Z tą kulturą, mmmmm .
Ban na forum. Mnie to gila. I oczywiście daj mi możliwość nadawania jak wasza apka jest do kitu. Mam kam czemu nie moge nadawać ?