Jak usunąć wiadomości ze skrzynki odbiorczej?
Najpierw wybierasz (klikasz) osobę, z którą rozmawiałeś i chcesz tę rozmowę usunąć, a potem najeżdżasz kursorem jeszcze raz na nią - pojawią się dwie ikonki: jedna usuwa rozmowę, druga zgłasza spam.
Niestety, nie da się usunąć poszczególnych wiadomości (a szkoda, feature request dla programistów!) - wszystko albo nic.
"Czasem lepiej się nie odzywać i wydawać sie głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości." - Mark Twain
... lub:
- w przypadku kilku odznaczasz pw z danymi userami z listy i kasujesz wszystko jednocześnie widząc kosz u góry listy
- Fotka Mobile - konkretna rozmowa i opcja kosza w prawym górnym rogu
- to często pojawia mi się w pw w przypadku fotki na urządzeniach mobilnych: tam wiadomości można usunąć przechodząc na m.fotka.pl - wersję dostępną również dla starszych urządzeń, gdzie wchodząc w konkretną rozmowę prawym rogu mamy ikonkę kosza...
Masz na myśli kasowanie pojedynczego pw/jakieś wiadomości z całej rozmowy? Może i czasem by się przydało, kiedy chcemy zachować tylko jakieś info, jednak ciśnienia na to nie mam.
"Czasem lepiej się nie odzywać i wydawać sie głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości." - Mark Twain
Witam, mój problem jest taki bo skasowałem konwersacje i czy istnieje możliwość jej odzyskania jest to bardzo ważne dla mnie i sentymentalne. Mam nadzieje, że uda się odzyskać te wiadomości :) Proszę o szybką odpowiedź. Pozdrawiam, marmaje
Opcja odzyskania skasowanego pw ze strony portalu jest niemożliwa.
Jednak... jeżeli w ustawieniach pw (http://www.fotka.pl/ustawienia/wiadomosci) miałeś zaznaczone powiadomienia mailowe i nie kasowałeś zawartości skrzynki odbiorczej/archiwizowałeś ją/w ogóle masz aktywnego maila część pewnie będziesz mógł przeczytać :-).
Sama konwersacja nadal jest w bazie Fotki, bo przecież druga osoba nadal ją widzi, ale nie licz na to, że ludzie z Fotki Ci ją odtworzą. Też kiedyś o to prosiłem, niby obiecywali to zrobić, a nic z tego nie wyszło. I to nie ja wtedy usuwałem, ale sama Fotka. Też dziś nie mam pełnej korespondencji. Fotka co jakiś czas usuwa i nawet nas nie pyta.