Nękanie strona 2 z 2
Witam,
Chcialabym wypowiedziec sie odnosnie zasad i albumów. W tej chwili temat albumow jest tematem otwartym. Nie zapadly jeszcze konkretne decyzje odnosnie ich usuniecia, dlatego tez zasady nie zostały jednoznacznie zmienione. Dodatkowo informuje, ze wszelkie informacje odnosnie dodawania zdjec znajduja sie na stronie www.fotka.pl/dodaj_fotki
Zdjecia dodawane do serwisu sa moderowane na biezaco i dodatkowo sprawdzane przez zespol, poniewaz przy takiej ilosci zdjec moga zdarzyć sie pomylki. Staramy sie jednak dokonac wszelkich staran, aby wyeliminowac z serwisu zdjecia niepożądane.
Pozdrawiam,
Marta,
Fotka.Team
O, załapałem się na screena xDD Ech, to były czasy...
widzę, że dość sporo moderacji tam się złapało nie tylko Ty:)))
Poważnie? Ja tam widzę dane innych użytkowników tego portalu, ich loginy i zdjęcia, ale ani jednej fotki osoby do której ów profil należy.
Ja jak dodaje to swoje bądź za przyzwoleniem osób które się na nich znajdują i to nas różniło i różnić będzie. Kto miał wiedzieć jak wyglądam to wie a ty umrzesz w nieświadomości
TVP and Pegasus Skończ Waść ... Wstydu oszczędź. Jestem zażenowany waszą postawą. Powinniście wiedzieć że bycie internetowym trollem stało się już niemodne wraz z upadkiem Telekomunikacji Polskiej (TP) a wy dalej swoje. Pozdro.