HesusRafalZalewski
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 0
HesusRafalZalewski
  8 kwietnia 2015 (pierwszy post)

Uwaga!!! Mimo potwierdzenia smsowego, konto premium jest nie aktywne. Przy ponownej próbie wykupienia jest informacja, żeby wyłączyć usługę i uruchomić ją jeszcze raz Uwaga jeżeli usługa działa a nasz rachunek nie został obciążony!!!! Nie ma żadnej informacji co robić jeżeli kasa zabrana a premium nie ma.
Wszyscy zainteresowani sytuacją proszeni są do wpisywania się w celu złożenia reklamacji.

Siobhan
Reputacja: 4 | BluzgometrTM: 11
Siobhan
  8 kwietnia 2015

Witam,

Tak jak pisałam do Ciebie na kontakcie, w panelu płatności widzę, że posiadasz blokadę płatności premium. Skontaktuj się proszę ze swoim operatorem sieci komórkowej, aby odblokować możliwość poprawnej aktywacji subskrypcji. Informuję równocześnie, że pieniążki nie zostały pobrane. Jeśli jednak jest inaczej, proszę o wysłanie mi zrzutu ekranu (proszę załączyć w odpowiedzi na kontakt), na którym widoczny jest biling.

Pozdrawiam,
Marta,
Fotka.Team

HesusRafalZalewski
HesusRafalZalewski
  8 kwietnia 2015

No więc zaczęło się. Z góry zaznaczam, że moje słowa nie miały na celu urażenie kogokolwiek ani nie były wymierzone w żadne osoby lub markę. :) Czy ten bełkot kogokolwiek oszuka?

HesusRafalZalewski
HesusRafalZalewski
  8 kwietnia 2015
Ostatnio edytowany: 26 listopada 1026
Siobhan
Siobhan: Witam, Tak jak pisałam do Ciebie na kontakcie, w panelu płatności widzę, że posiadasz blokadę płatności premium. Skontaktuj się proszę ze swoim operatorem sieci komórkowej, aby odblokować możliwość poprawnej aktywacji subskrypcji. Informuję równocześnie, że pieniążki nie zostały pobrane. Jeśli jednak jest inaczej, proszę o wysłanie mi zrzutu ekranu (proszę załączyć w odpowiedzi na kontakt), na którym widoczny jest biling. Pozdrawiam, Marta, Fotka.Team

Noooo...wspomnijcie też, że sprawę od razu wyjaśniłem w prywatnej korespondencji :) Wszystko dodam do reklamacji...potwierdzenia zdjęcia blokady i o której.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.