HesusRafalZalewski
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 0
HesusRafalZalewski
  8 kwietnia 2015 (pierwszy post)

Uwaga!!! Mimo potwierdzenia smsowego, konto premium jest nie aktywne. Przy ponownej próbie wykupienia jest informacja, żeby wyłączyć usługę i uruchomić ją jeszcze raz Uwaga jeżeli usługa działa a nasz rachunek nie został obciążony!!!! Nie ma żadnej informacji co robić jeżeli kasa zabrana a premium nie ma.
Wszyscy zainteresowani sytuacją proszeni są do wpisywania się w celu złożenia reklamacji.

Shaitan
Shaitan
  8 kwietnia 2015
HesusRafalZalewski
HesusRafalZalewski: Nie ma żadnej informacji co robić jeżeli kasa zabrana a premium nie ma

Ale można się domyślić, że wystarczy napisać do działu obsługi klienta http://www.fotka.pl/kontakt#formularz podając numer telefonu, z którego usługa została aktywowana. Można też najpierw poczekać kilka godzin, dotpay miewa opóźnienia ;)
HesusRafalZalewski
HesusRafalZalewski
  8 kwietnia 2015

Dziękuję za informację, dobrze wiedzieć, że chociaż tutaj ktoś coś robi. A więc informuję że pisałem nawet dwa razy...Wysłać screena z potwierdzeniem czy raczej cały telefon? Nie chodzi o te dziesięć złotych...

HesusRafalZalewski
HesusRafalZalewski
  8 kwietnia 2015

...może właśnie tracę miłość swojego życia...a to jest bezcenne.

Shaitan
Shaitan
  8 kwietnia 2015
HesusRafalZalewski
HesusRafalZalewski: ...może właśnie tracę miłość swojego życia...a to jest bezcenne.

Przez brak gwiazdy na fotce? No nie przesadzaj :D

HesusRafalZalewski
HesusRafalZalewski: Wysłać screena z potwierdzeniem czy raczej cały telefon?

Zgłaszając reklamację możesz zostać poproszony o potwierdzenie dokonania transakcji w formie screena bilingu dostępnego po zalogowaniu na stronę www swojego operatora ;)
HesusRafalZalewski
HesusRafalZalewski
  8 kwietnia 2015

Na razie to obsługa tego serwisu ma największe opóźnienia :D potwierdzenie startu doszło i trzeba kogoś u was uświadomić o tym? Zalogujcie się do roboty to problemy waszych klientów znikną.

HesusRafalZalewski
HesusRafalZalewski
  8 kwietnia 2015
Ostatnio edytowany: za 26 listopada 3667

Nie przesadzam...bez wykupionej usługi premium, nic się praktycznie nie da się zrobić. Wychodzi na to, że z tą usługą też nie. Tyle czasu straconego, nerw i nawet nie mogłem z opcją premium pogadać z jedną fajną dup...dziewczyną. A miała ochotę.

HesusRafalZalewski
HesusRafalZalewski
  8 kwietnia 2015

żeby nie męczyć waszego Teamu znalazłem sam trochę informacji.
Żeby rozpocząć mediację nie potrzeba żadnych specjalnych formularzy. Wystarczy opisać precyzyjnie i zwięźle swój problem. Jeżeli jesteśmy w posiadaniu dokumentów, które potwierdzają nasze argumenty (dowody wpłaty, odpowiedź od operatora, zawiadomienie do prokuratury o popełnieniu przestępstwa, etc) to należy dołączyć je do wniosku. Wniosek o wszczęcie postępowania mediacyjnego, jak również załączniki do wniosku nie podlegają opłacie skarbowej

HesusRafalZalewski
HesusRafalZalewski
  8 kwietnia 2015
HesusRafalZalewski
HesusRafalZalewski: żeby nie męczyć waszego Teamu znalazłem sam trochę informacji. Żeby rozpocząć mediację nie potrzeba żadnych specjalnych formularzy. Wystarczy opisać precyzyjnie i zwięźle swój problem. Jeżeli jesteśmy w posiadaniu dokumentów, które potwierdzają nasze argumenty (dowody wpłaty, odpowiedź od operatora, zawiadomienie do prokuratury o popełnieniu przestępstwa, etc) to należy dołączyć je do wniosku. Wniosek o wszczęcie postępowania mediacyjnego, jak również załączniki do wniosku nie podlegają opłacie skarbowej

Oprócz opisu sprawy we wniosku powinno być obowiązkowo zawarte:

oświadczenie o naszej zgodzie na polubowne zakończenie sporu w trakcie mediacji,
satysfakcjonująca propozycja rozstrzygnięcia sporu,
oświadczenie o wyczerpaniu drogi postępowania reklamacyjnego,
pełnomocnictwo, jeśli występujemy w imieniu innej osoby.

Zastanówcie się ludzie ile straciliście przez to szczęścia i ile to jest dla was warte :D
HesusRafalZalewski
HesusRafalZalewski
  8 kwietnia 2015

Znalazłem nieścisłości w regulaminie. Pewnie przesadzam ale to trochę wygląda jak ukryte opłaty. Czy tutaj dostanę odpowiedź w tej sprawie? Czy wysyłać to do Teamu? Czy jednak jest to problem, który muszę rozwiązać we własnym zakresie?

Shaitan
Shaitan
  8 kwietnia 2015
HesusRafalZalewski
HesusRafalZalewski: Pewnie przesadzam

Tak, przesadzasz, żadne oświadczenia nie są potrzebne.

HesusRafalZalewski
HesusRafalZalewski: to trochę wygląda jak ukryte opłaty

Co konkretnie?
HesusRafalZalewski
HesusRafalZalewski
  8 kwietnia 2015

Może...ja tylko trochę, a Wy bardzo. Sprawa zrobiła się bardzo dramatyczna już. W grę zaczynają wchodzić już ludzkie uczucia. Bez premium nie mogę rozmawiać...aaaa według waszego regulaminu...własnymi słowami powiem...usługa zaczyna być aktywna w momencie otrzymania m.in smsa z potwierdzeniem aktywacji. Albo takiego dostałem albo zostałem narażony na ukryte koszty. I co teraz? To może zniszczyć piękną znajomość...

Shaitan
Shaitan
  8 kwietnia 2015

Jej.. trochę luzu, bądź facet :D

HesusRafalZalewski
HesusRafalZalewski
  8 kwietnia 2015
Ostatnio edytowany: za 26 listopada 8113

Myślę że właśnie jestem...potraktuje temat bardzo poważnie. Myślisz, że mogę mieć jednak rację? Zaraz zobaczę jak to wygląda z innego konta...

HesusRafalZalewski
HesusRafalZalewski
  8 kwietnia 2015

Moje wiadomości zostały przeczytane...ciekawe czy zajdą jakieś zmiany w regulaminie? Będę tutaj wrzucał na bieżąco.

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.