Witam.
Pisałem z kimś pełno wiadomości prywatnych na Fotka przez jakiś miesiąc. Chciałbym teraz poczytać sobie archiwum tej rozmowy od początku, ale nie umiem tego przewinąć. Klikam na ,,pokaż starsze wiadomości" kilkadziesiąt razy, a później nagle już się nie da, a potrzebuje zobaczyć te jeszcze starsze wiadomości.
Nie da się przeczytać całego archiwum rozmów? Są jakieś limity czy co?
Wiadomości prywatne- archiwum
No nie.. 1.000 ostatnich wiadomości.. no to zaczyna się psucie fotki (najpierw czyszczenie pw starszego, a teraz to.. sztuczne ograniczanie konwersacji)
Czy fotka tak mocno oszczędza i zaciska pasa, że miejsca w 'bazie danych' im brakuje na 'zwykły tekst'..?
Wątpię by teraz ktoś chciał tu prowadzić dłuższe rozmowy (bo 1.000 wiadomości to przecież pikuś tu napisać.. max 3-6 dni rozmowy, albo i szybciej) i jedynie będzie tak, że ktoś kogoś tu pozna i przejdą do większej 'niebieskiej' konkurencji jak osobnik zobaczy (zdziwiony), że nie ma sensu prowadzić tu dłuższej wymiany zdań, bo i tak.. tego nie przeczyta w dłuższej perspektywie czasu.
No chyba, że fotka zmienia się w coś innego.. o czym jeszcze nie wiemy i dlatego te czystki i taka polityka.
Wizualnie fotka się zmiana na plus, ale podstawowe rzeczy (jak rozmowa z kimś by spędzić tu dłużej czas) tutaj leża i kwiczą.
Nie wiem czy tylko ja to zauważyłem, ale Fotka i tak usuwa archiwa rozmów z osobami z którymi nie komunikowaliśmy się przez dłuższy czas.