Zostałem zbanowany na okres 1 godziny z pokoju "BliskoMnie" bez jakiegokolwiek powodu. Uprzednio otrzymałem kicka z innego pokoju za floodowanie (z tym się zgadzam, przypadkiem przytrzymałem 1 klawisz i wysłałem), jednak nie będąc już w nim otrzymałem ban z w/w pokoju, z czym się nie zgadzam (CO TO MIAŁO BYĆ?!?!?!?!?). Niektórzy moderatorzy w sposób bezczelny wykorzystują swoją pozycję nie posiadając jakichkolwiek przesłanek do banowania. Powinno się za coś takiego automatycznie usuwać z funkcji, jeśli oni sami nie znają regulaminu...
lista tematów
Bezczelność moderatorów, kto jeszcze ma z tym problem?
Konto usunięte: Niektórzy moderatorzy w sposób bezczelny wykorzystują swoją pozycję nie posiadając jakichkolwiek przesłanek do banowania. Powinno się za coś takiego automatycznie usuwać z funkcji, jeśli oni sami nie znają regulaminu...
Dziwne, bo z tego co widzę, to zarówno kicka jak i bana dostałeś w pokoju sex, a jako, że jesteś osobą nieletnią to nie możesz na takich pokojach przebywać, polecam poczytać netykietę http://www.fotka.pl/forum/czat/415581,NETYKIETA_FAQ_CZAT zanim zaczniesz rzucać oskarżeniami w kierunku moderatorów ;)
Tylko w tym problem że byłem w pokoju głównym podczas zbanowania :) Tak czy owak jeśli ktoś przypadkiem uderzy palcem w myszkę i otworzy pokój sex automatycznie ma dostawać BAN? Ciekawa polityka (y)
Nie lepiej byłoby żeby ktoś uczciwy zablokował pokój do którego wymagany jest wiek dla osób które tego wieku nie osiągnęły? Wówczas nie byłoby problemu dla moderatorów z wyłapywaniem, a dla użytkownika z wejściem do innego pokoju (gdyż teraz mam ban na wszystkie co jest dość dziwne, jeśli ban został przydzielony za wiek...).
Konto usunięte: Nie lepiej byłoby żeby ktoś uczciwy zablokował pokój do którego wymagany jest wiek dla osób które tego wieku nie osiągnęły?
Problem w tym, że pokoje o tematyce seksu są zakładane przez użytkowników a też nie można systemowo ustawić, by na każdy pokój założony przez użytkownika mogły wejść jedynie osoby pełnoletnie, sama możliwość założenia własnego pokoju została dodana głównie z myślą o młodzieży. Jedynie całkowite zabranie tej możliwości mogłoby rozwiązać ten problem, natomiast jeśli dany użytkownik "przypadkowo kliknie" i tam wejdzie - najpierw zostaje wyrzucony, ban zostaje nadany dopiero po powrocie. A jeśli ktoś uważa, że został wykopany i/lub zbanowany "za darmo" to powinno go skłonić do zapoznania się z netykietą zanim zacznie obrzucać błotem moderatorów.
PS: zawyżanie sobie wieku również skutkuje blokadą ;)
Wpisałem niepoprawny, jeśli globalny moderator byłby tym zainteresowany niech da znać, mogę wysłać skan dowodu osobistego :) I czekam na odblokowanie BEZPODSTAWNEGO bana...
Dziwne, że dopiero dzisiaj o tym piszesz, wczoraj na pokój sex wchodziłeś przez przypadek, dzisiaj już tam możesz wchodzić bo jesteś pełnoletni..
Konto usunięte: mogę wysłać skan dowodu osobistego :) I czekam na odblokowanie BEZPODSTAWNEGO bana...
Bana masz ode mnie, więc możesz mi wysłać skan dowodu, ewentualnie skieruj się z tą sprawą do działu obsługi użytkownika http://www.fotka.pl/kontakt#formularz