NIE WYKUPUJCIE KLUBU GWIAZD NA FOTKA.PL przez SMS !!!! Dzisiaj wykupilem za 11 zeta.przyszly zwrotne smsy z nr uwaga FOTKA I 60968 i po 11 zeta zzarlo.Mialem jeszcze kase na tak taku i zamowilem 2 gi raz,i okazlo sie ze nie przedluzylo,bo wazne tylko 30 dni od daty aktywacji.Szlak kase trafil ha ha. dobre nie ?
lista tematów
Klub Gwiazd.
Konto usunięte: NIE WYKUPUJCIE KLUBU GWIAZD NA FOTKA.PL przez SMS !!!! Dzisiaj wykupilem za 11 zeta.przyszly zwrotne smsy z nr uwaga FOTKA I 60968 i po 11 zeta zzarlo.Mialem jeszcze kase na tak taku i zamowilem 2 gi raz,i okazlo sie ze nie przedluzylo,bo wazne tylko 30 dni od daty aktywacji.Szlak kase trafil ha ha. dobre nie ?
Ale co ty chciałeś przedłużać? Wykupiłeś SUBSKRYPCJĘ usługi, co oznacza, że co miesiąc będzie się ona AUTOMATYCZNIE przedłużać ;)
Konto usunięte: Czyli ze jak dzisiaj wykupilem 2 miechy to bede te 2 mieczy mial ? Dzieki za info.Pozdrawiam Robert
Nie dwa miechy, kupiles RAZ miesieczna subskrypcje co oznacza, ze za miesiac ponownie usluga zostanie aktywowana i pieniadze zostana pobrane z konta w telefonie ;) I tak co miesiac az nie zrezygnujesz z subskrypcji.
Mam problem. Zakupiłem poakiet gwiazdy na 90 dni i wysłano mi link aktywacyjny na adres email który na onet.pl dawno mi usunęli. Założyłem nowy email lecz chcę odzyskać ten pakiet gwiazd, który zakupiłem! Proszę o pomoc administrację fotki!
Jeżeli wykupiłeś Gwiazdę ponad 48h temu, dostałeś 2 sms-y zwrotne/opłata została pobrana i dalej jej nie ma skontaktuj się z kimś z Helpdesku poprzez www.fotka.pl/kontakt#formularz .
P.S. Dodaj regulaminowe foto - z twarzą - na chwilę obecną brak takowego ;>.
ja dziś wykupiłem za 6 zł z groszami przyszedł mi sms nie pobrało mi z konta i kliknąłem potwierdzenie a tu nic podało mi że nie wysłałem sms-a a sms przyszedł że Usługa Fotka jest Aktywna . I co wy na to ??
Nawet kartę sim wrzuciłem do drugiego telefonu i to samo przyszedł mi sms Usługa Fotka jest aktywna i też z konta nic nie pobrało , drugi sms nie przyszedł i jak mam to rozumieć ??