BuziajMnieWusta
BuziajMnieWusta
  5 stycznia 2015 (pierwszy post)
Normalne Forum, a Forum w Klubie Gwiazd czemu taka przepaść?

Normalne forum bez gwiazdy:

Z wykupioną gwiazdą (czyli powinno być więcej, a jest mniej):

Czym to jest spowodowane?
Wiem, że to pewnie inne skrypty forumowe (i nikomu prawdopodobnie nie chce się nic zmieniać, bo jest tam ruch bardzo nikły) i jest tak od dawna (z normalnym forum też tak było, ale jakiś czas była zmiana, niby narzekali, ale jest lepiej i przejrzyściej).

Zmieni się ta proporcja w najbliższym czasie? czy po prostu forum klubu gwiazd jest zapomniane na zawsze z jakimikolwiek zmianami?
HolotaUmyslowa
HolotaUmyslowa
  5 stycznia 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: forum klubu gwiazd jest zapomniane na zawsze

tak [*]
Konto usunięte
Konto usunięte: Zmieni się ta proporcja w najbliższym czasie?

Nie sądzę, na fotce pracują zbyt leniwi ludzie którzy pogodzili się z faktem że fotka powoli upadła w formie aktywnej.
Reputacja: -5 | BluzgometrTM: 695
woland
  5 stycznia 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Czym to jest spowodowane?

Tagi z klawiatury działają identycznie więc myślę, że jest to do szybkiego ogarnięcia

Nie krytykuj masturbacji! To seks z kimś, kogo się kocha! — Woody Allen
ModTV

BuziajMnieWusta
BuziajMnieWusta
  5 stycznia 2015
woland
woland: Tagi z klawiatury działają identycznie więc myślę, że jest to do szybkiego ogarnięcia

Rozumiem

A czy nie było by prościej zrobić tak, to moja mała propozycja.

lub

Lub inne mixy z działami 'premium' tylko dla gwiazd :)

Tamto forum z Klubu Gwiazd wek (albo jakoś podpiąć pod to normalne forum co już jest, bo jest bardziej 'żywe' niż tamto i jest więcej działów, a tam.. pustka) i dodać jedno forum 'Klub Gwiazd' , zrobić dostęp tylko dla ludzi z gwiazdą?
Lub na tym forum normalnym co jest bez gwizdy były by też działy tylko dla Klubu Gwiazd?
Reputacja: -5 | BluzgometrTM: 695
woland
  5 stycznia 2015

To już nie jest takie proste bo forum grupy nie łączy się z forum ogólnym serwisu. Niemniej przekażę ten pomysł bo nie jest pozbawiony sensu.

Nie krytykuj masturbacji! To seks z kimś, kogo się kocha! — Woody Allen
ModTV

BuziajMnieWusta
BuziajMnieWusta
  5 stycznia 2015
woland
woland: To już nie jest takie proste bo forum grupy nie łączy się z forum ogólnym serwisu. Niemniej przekażę ten pomysł bo nie jest pozbawiony sensu.

No ja to rozumiem, że jedną linijką kodu się tego nie zrobi i nie w 1-2 dni :D ale by było praktyczniej i ludzie mimowolnie by się więcej udzielali lub działy 'może by ożyły' też pewne działy dostały by jakiegoś znamiona 'elitarności' lub by były bardziej merytoryczne.

Kto wie, może dzięki temu by więcej ludzi zakupiło gwiazdę ;D jakby miało komunikat.. chcesz coś napisać/podyskutować w tym dziale.. kup gwiazdę.

Ok.
HolotaUmyslowa
HolotaUmyslowa
  6 stycznia 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: to moja mała propozycja.

jestem za d83ddc4d
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.