Jeszcze kurz nie opadł po zmianach z Głosowaniem, a już szykujemy kolejne. Specjalnie dla tych co czytają forum, przed premierą, pokazuję i wyjaśniam.
Usprawniamy przeglądanie zdjęć. Obecnie, gdy klikamy w kolejne zdjęcie, przeładowywana jest cała strona. Trwa to wolniej, zużywa więcej łącza i wymaga ciągłego przewijania strony. Teraz chcemy zrobić przeglądanie zdjęć na warstwie, gdzie można użyć strzałek z klawiatury i przeglądać zdjęcia tak jak to robi się na wielu stronach. Czyli szybciej i sprawniej.
Tak to będzie wyglądać:
PS. Tak te łaplki góra/dół to ocena danego zdjęcia.
Przeglądanie zdjęć - kolejne zmiany strona 3 z 6
Popieram dziewczyny... robicie co raz gorzej...
za chwile liczba użytkowników spadnie...
Myślałam, że sama nazwa "fotka" odnosi się do oceniania poszczególnych zdjęć - CO ZROBILIŚCIE
ale teraz zje***baliście...
taka prawda
[quote=DeviLynX]
xDMalinowySenxD: Tia i robimy drugiego fb lubię to nie lubię tego?;/ Wszystko pięknie ładnie ale oceny od 1 do 11 powinny zostać a nie lubię to nie lubięKatriona: Ehehehe facebook i badoo razem na fotce. Cudowne zmiany, oby tak dalej a liczba użytkowników online spadnie do "oczek" :)
Popieram dziewczyny... robicie co raz gorzej...
za chwile liczba użytkowników spadnie...
Myślałam, że sama nazwa "fotka" odnosi się do oceniania poszczególnych zdjęć - CO ZROBILIŚCIE
ale teraz zje***baliście...
taka prawda[/quote
My to sobie możemy mówić, dyskutować a oni ino będą coo roku mówić że to jest dobra zmiana, decyzja, że dla nas najlepiej itp.
A to takie pieprzenie :D
Sama nazwa fotka odnosi się do ogólnie pojętego słowa "fotka" jako zdjęcia i przede wszystkim prezentacji profilu poprzez umieszczenie go na nim, często w większej ilości. A z tym wiąże się nie tylko ocenianie poprzez dawniej skalę, niedługo formę zaprezentowaną na początku wątku, a również komentowanie i ewentualny dalszy dialog np. na pw.
Sam zamysł oceniania fotek poprzez łapkę w górę lub w doł jest bardzo dobrym rozwiązaniem.
Fotka mi się podoba i adekwatnie leci up, nie jest okej - przeciwnie, bez zbędnego jątrzenia/potęgowania pozytywów lub negatywów jak to miało miejsce - zazwyczaj - do tej pory.
Tak więc może już skasujmy fotkę bo po co nam ona skoro robi się drugi facebook...;/ Tak jak kiedyś upadło grono poprzez swoje zmiany tak upadnie fotka... I jest to pewne. Bo nie po to zakładamy fotkę aby nagle stał się facebookiem w całej swojej odsłonie;/
esquilo próbujesz na siłę przekonać wszystkich, którzy sa przeciwko, ze to jest ulepszanie. sama dobrze wiesz, jak to wygląda ;) nie jak nowości, tylko jak kopiowanie.
co to za ocena "tak/nie"? co to za ocena "lubie/nie lubię"? skala ograniczona do totalnego minimum, zero jakiegokolwiek własnego zdania :)
Wiem i wyrażam jak Ty swoje zdanie.
Co do możliwości wyrażenia własnego zdania: łapka do góry czy też w dół to jedno, a drugie to komentarz (własne słowa) , który daje o wiele wiecej jak cyferki :-).
Hmm, tak na prawdę wciąż brakuje mi słów, aby coś napisać ;)
a mi pasuje ta zmiana glosowania na te nowe, teraz wszyscy z tego korzystaja i chociaz idzie za darmo pogadac bez gwiazdy :P nowy profil tez bedzie lepszy, bo z moim netem mobilnym czasem zeby fotka sie wczytala to musze czekac 3 minuty :) moze teraz szybciej bedzie, zmiany na plus i to duzy ! z poczatku tez bylem zle nastawiony, ale po przetestowaniu zmian jest super :)
A mi się nie podoba, nie można nikogo ciekawego spotkać ;/;/;/;