Witam.
Co się stało z skalą ocen? Nikomu nie moge przyznać oceny...
Skala ocen strona 3 z 20
Fotka zmieniła się na portal dla botów (zmiany absurdalne teraz do dopiero będzie spadek wejść na fotkę).
Bo teraz będzie lubisz (wartość: 1) kogoś lub nie lubisz (wartość: 0) i za taką możliwość oceniania masz jeszcze płacić (tak jak boty lub jakiś program operujący na true/false) xD , bo bez tego nawet tego nie zobaczysz.
Czekam usilnie za:
- płatnym pw liczonym od słowa ile się napisało.
- płatnym logowaniu
- płatnym oglądani zdjęć wyślij sms-a by zobaczyć więcej zdjęć niż tylko proflilowe
- płatnym dodawaniu zdjęć
- płatnym dodawaniu do ulubionych/znajomych w końcu jak chcesz mieć kogoś to płać
- płatnym pisaniu na forum/czacie w końcu to powierzchnia reklamowa
- płatnym wszystkim :x w końcu Polacy to bogaty kraj
cennik będzie dostępny na:
http://www.fotka.pl/cennik
czekajcie na aktualizację cennika
Klasyka. To co było wizytówką tego portalu, jego marką, ocenianie zdjęć zostało bezpowrotnie stracone w drodze ku
"nowoczesności!" :):) Zero poszanowania twórców dla swojego dziecka i tradycji! Zero! ;)
No to kasuj. Płakać nie będziemy po takiej marudzie.
Zapewne dostałaś kilka 11 a te głosy skasowali i masz o kilka mniej czyli 3700 cośtam, cośtam.
Ale nie są wyjątki nie częste. Widzę, że jednak niektórzy mają średnia powyżej 10.00
Jedynie szkoda, że nie widzę swoich głosów bo fajne babki dostawały dużo pkt. a nudziary i marudy mniej. Wyjątkowo tępe dzidy najwyżej 4. A teraz nie wiem kto jest kto.
Jak ukoić Twoją rozpacz po straconych głosach?
Fotka pl.- NAciągacze na kase. Odddajcie moja kase za gwiazde w takim razie - Skoro zawarłem z "Wami UMOWE" a Wy ją zmieniacie . To jest żałosne i chore co robicie.!
Wiem co czujesz. Ja sobie psychicznie nie poradzę ze średnią poniżej 10. dla mnie to policzek, potwarz, masakra jakaś. Nie wiem jak jutro mam pokazać się w LO gdy na tabletach i interentach moi ziomkowie i ziomalki zobaczą, że mam średnią 9.70. Panie Prezesie fotki.pl Jak żyć? xD