Witam.
Co się stało z skalą ocen? Nikomu nie moge przyznać oceny...
Skala ocen strona 2 z 20
@EfektMotylka @hydeprzegryw - wszyscy doskonale wiemy, że kont nie usuniecie. A nawet jeśli usuniecie, to zaraz stworzycie kolejne. Taki komentarz nic nie wnosi.
"Czasem lepiej się nie odzywać i wydawać sie głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości." - Mark Twain
Zmiana mi się nawet podoba, chociaż mogli zostawić oceny na pojedyncze zdjęcia. Suma ocen byłaby wyznacznikiem w dodatkowym rankingu.
fotka idzie w kase i nic wiecej. Ciagle zmiany, i coraz czesciej - nie masz klubu gwiazd wykupionego dostajesz gowno. Za chwile, zeby swoj profil zobaczyc trzeba bedzie byc w klubie gwiazd. Zaczyna byc to nie tyle smieszne co zalosne...
i po to płacę za klub gwiazd, żeby usuwali mi funkcjonalność, za którą zapłaciłem? to jest wywiązywanie się z umowy kupna-sprzedaży?
Super. Skończyły się nierealne oceny powyżej 10. Teraz każda ma na ile zasłużyła opisem, fotkami i tym co sobą reprezentuje.
jeszcze aktywacja konta 25zł zróbcie będzie idealnie a dodanie zdjęcia 5zł :) będzie idealnie dla wszystkich
teraz gwiazdka nic nie daje tylko zmianę koloru loginu i pisanie do wszystkich i za to 11zł bo reszta opcji to dno. Jak to warte max 5zł ;/
A dlaczego po zmianie spadła ilość oddanych głosów? Ja miałam ponad 4 tyś a teraz mam około 3800. Czy ta różnica wynika z błędnie oddanych głosów na profil i jest wynikiem błędu informatycznego PKW? Inni tez mają z tym problem. Taka ilość zgubionych głosów może sugerować, że głosowanie które trwa tutaj latami było fałszowane i wymaga powołania Fotkowej Komisji Śledczej, Jako autorka tego zacnego pomysłu uzurpuję sobie stanowisko Przewodniczącej Komisji oraz co ma się rozumieć słone wynagrodzenie. xD