Witam.
Co się stało z skalą ocen? Nikomu nie moge przyznać oceny...
Skala ocen strona 18 z 20
Proszę o przeczytanie poprzednie moje wpisy w tym temacie i obejrzeć poprzedni obrazek. Zdjęć nie miałem od 3dni i programiści fotki mogą potwierdzić.
Faktycznie średnia ci podrosła, ciekawe. Prawdę mówiąc i u siebie zauważyłem skoki średniej mimo braku nowych głosów. Coś chyba faktycznie jest nie tak
Ja się podczepię do tematu bo zauważyłam, że licznik odsłon nowo dodanych zdjęć nie działa. Ciągle jest "0" a wiem, że ludzie wchodzą na zdjecie i je odsłaniają bo pod zdjęciem pojawiają się komentarze - a licznik wciąż jest wyzerowany. Wiem, że to nic ważnego ale ja lubiłam te liczniki, bo pokazywały które zdjęcia są najczęściej oglądane i między innymi dzięki temu kierowałam się tym, które zdjęcia usunąć z galerii a które zostawić.
Wprowadzają zmiany w przeglądaniu zdjęć, zapewne chwilowe błędy, szczegóły zmian masz w podwieszanym temacie.
Jaki jest sens dla kogos kto nie jest "gwiazdą" sprawdzanie swoich ocen jak i tak tam nic nie widac? Nawet nie widac kto oddał głos. Czemu to ma służyć oprócz tego zeby wyciągnąc z ludzi kase na kupno gwiazdy?
Zycie zaczyna sie powyżej 4500 obrotów...
Właśnie taki, żeby zarabiać. Taki to ma sens. Akurat w opcjach płatnych nie widzę nic złego. Za to jakość tego za co trzeba płacić jest w tym momencie mocno dyskusyjna. Jak na razie dla mnie na przykład wszystkie płatne opcje po ostatnich zmianach stały się niepotrzebne, więc na ten moment gwiazdy nie wykupuję - bo po co? Co mnie obchodzi podglądacz, co mnie obchodzi kto mi dał serduszko, co mnie obchodzi kto ocenił moje zdjęcie. Jak będzie taka osoba chciała to do mnie napisze. W przypadku takich osób jak ja, które właściwie miały tylko gwiazdę po to by sobie tło ustawić na profilu fotka strzeliła sobie w kolano. Dla samej tapety nie mam zamiaru płacić. Lubiłam pełną skalę ocen, to było coś co wyróżniało ten portal i było jego znakiem rozpoznawczym. Teraz jak jakiemuś facetowi kliknę "tak" to zaraz dostaję pw, że chce się umawiać na kawę, do kina i już pewnie sobie układa plany jak mu dzieci rodzę. To jest nonsens według mnie.
Upiorna już przestałem oceniać ze względu na kobietę z którą jestem, nie chcę jej robić przykrości. Ocena na tak i kojarzenie par jest strzałem we własną stopę.
No niby tak, ale i tak świat 'pokochał to'
Były łapki (w propozycji to też był hejt, że zaraz FB robią, to zmienili), dali ocenę też nie dobrze.. każdy narzeka, a pomysły jakoś się nie sypią z rękawa