Witam.
Co się stało z skalą ocen? Nikomu nie moge przyznać oceny...
Skala ocen strona 15 z 20
dokładnie mam tak samo :)
swoją drogą - strona główna to też porażka, właściwie wcale jej nawet nie ma, jak to było kiedyś.
Fotka.pl nie ustosunkował się do mojej prośby o zwrot pieniędzy za coś czego nie chciałem wykupować a siła zostało mi to zmienione... kolejny raz PROSZĘ o zwrot pieniędzy.. nie obchodzą mnie ewaluacje i zmiany do których nie wyraziłem chęci ani zgody. Chyba że ludzie pracujący w obsłudze klienta nie potrafią czytać ze zrozumieniem tekstu.
Dokladnie, to sie nadaje do sadu. Wykupiliscie dostep przed zmianami. Zwrot kasy obowiazkowy.
niestety Fotka jest innego zdania i wciska kit i żadnego zwrotu kasy nie będzie... dlatego koniec wpłąt które robiłem od kilku lat :) przeżyje te kilkadziesiąt złotych jeszcze mam za co żyć :)
hehe no i po kolejnym upomnieniu się dostałem od Team-u taką odpowiedź:
"Cześć Sylwester,
Opcja głosowania nie została usunięta z profilu. Głosowanie w skali 1-11 sprowadzało się głównie do oceniania na 1 lub 10/11 przez użytkowników. Tak więc, funkcja Tak-Nie, nie różni się aż tak bardzo od starego sposobu głosowania.
Pozdrawiam,
Ewelina,
Fotka.Team
Dziś o 09:24"
więc z mojej strony mówię:
i tu jest własnie sęk że diametralnie się różni ! gdybym wiedział o takiej zmianie przed wykupem to na pewno nie zdecydowałbym się na kupno gwiazdy.. Tamten sposób głosowania był najistotniejsza kwestią bo pokazywał prawdziwe odzwierciedlenie "wyglądu osoby" i to było celem fotki..a nie jakieś serduszka ktore bardziej przypominać zaczynają portal randkowy.. bezsensu.. jak byłaby większa liczba osob chetnych na zbiorową sprawe do sądu to na pewno się do nich przyłącze...
ale tak mało opcji dla ludzi z gwiazdą 11zł można powiedzieć za duperele jedna super rzecz wiadomości do kogo chce piszę a nie jedna a więcej co? Proponuje dodać 2 logowania dziennie bez gwiazdki :) szau będzie
Dla mnie na ten czas kupowanie gwiazdy straciło jakikolwiek sens. Mam parę reklam, które wyskoczą co jakąś godzinę - a tak wszystko blokuje filtr przeglądarki. A jak chce do kogoś napisać to zostawiam tej osobie powiadomienie na profilu albo w komentarzu pod zdjęciem by się odezwała. Wiem, że tym postem podsyłam pomysł FT żeby i te opcje zrobić płatne. xD